Στο Καραϊσκάκης με κασκόλ του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©intime

Στο Καραϊσκάκης με κασκόλ του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Δημήτρης Χούπης 21:33 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 20.05.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στο Γ. Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα παιχνίδι μακριά από τον τελικό του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Άστον Βίλα στο Γ. Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League και μετά τη νίκη με 4-2, θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του και να προκριθεί.

Όπως είναι λογικό, ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται από πολύ νωρίς στο γήπεδο, έχοντας μεγάλη προσμονή για το σπουδαίο παιχνίδι. Ανάμεσά τους είναι και ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα, βρέθηκε στο Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί της ομάδας με το που τον αντίκρισαν, τον αποθέωσαν μία μέρα μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής των «ερυθρολεύκων» στο Final 4 στη γερμανική πρωτεύουσα.

«Έχουμε λίγο στρες, τίποτα δεν σου χαρίζεται στη ζωή»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε μεταξύ άλλων πως έχει άγχος για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, ενώ αργότερα αναφέρθηκε και στα γούρια που έχει πριν από τους αγώνες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Είπατε ότι δεν πουλάτε τους παίκτες σας κάποια στιγμή στη σεζόν όταν είχε τραυματιστεί ο Μακ Κίσικ. Νιώσατε δικαιωμένος;

«Γενικά είναι μια στάση ζωής, δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ. Με τους ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει δεν μπορείς να είσαι αχάριστος. Δεν είχε να κάνει με τον ΜακΚίσικ. Δεν τους στηρίζω γιατί είμαι καλός άνθρωπος, αλλά γιατί το αξίζουν».

Τι σκέφτεσαι πριν από έναν ημιτελικό μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

«Δεν έχεις πολλά να σκεφτείς. Ίσως γιατί ο πρώτος μου ημιτελικός μετά έγινε τελικός».

Πέρσι το χάσατε στο σουτ, σας χρωστάει κάτι φέτος η τύχη;

«Αν το πάρεις έτσι ναι. Αλλά στη ζωή τίποτα δεν σου χαρίζεται. Πρέπει να το κυνηγήσεις όσο μπορείς».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε έξι ευρωπαϊκούς τελικούς, τι σημαίνει αυτό για το σύλλογο;

«Νομίζω πως όλοι ξέρουν το μέγεθος του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Λογικό είναι αν κυνηγάμε συνέχεια ευρωπαϊκές διακρίσεις να το καταφέρουμε».

Έχετε γούρια;

«Με κάποιους φίλους συζητάμε τι θα κάνουμε, που θα κάτσουμε».

Βλέπετε Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο;

«Εννοείται ότι βλέπω όποτε μπορώ. Και βλέπω και αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει βελτίωση μέσα στη σεζόν. Η Άστον Βίλα είναι πολύ μεγάλη ομάδα».