Με κασκόλ του Παναθηναϊκού οι οπαδοί της Άστον Βίλα - Μικρή ένταση στις εξέδρες

Με κασκόλ του Παναθηναϊκού οι οπαδοί της Άστον Βίλα - Μικρή ένταση στις εξέδρες

Sportal newsroom 20:21 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 20.05.2024

Οι οπαδοί της Άστον Βίλα εμφανίστηκαν με κασκόλ του Παναθηναϊκού στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ δεν έλειψε η ένταση ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκης για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Conference League. Στο πρώτο παιχνίδι στην Αγγλία, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 4-2 και πλέον είναι έναν αγώνα μακριά από την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι, ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» έχει φτάσει από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να πάρει θέση στις εξέδρες. Νωρίς μπήκαν στο γήπεδο και οι οπαδοί των «βίλα», οι οποίοι θα έχουν δυναμικό παρών, αφού αναμένεται να είναι 1.600 στις κερκίδες του Καραϊσκάκης.

Γιατί η παρουσία του Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι κομβική για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
CONFERENCE LEAGUE

13:44 - 09.05.2024

Γιατί η παρουσία του Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι κομβική για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι έχει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι της Άστον Βίλα. Το θέμα είναι αν ο Ουνάι Έμερι θα ρισκάρει με την χρησιμοποίηση του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, μιας και οι «χωριάτες» είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Μάλιστα μερικοί από αυτούς είχαν όρεξη για... πλάκα. Συγκεκριμένα, δύο εξ αυτών κινήθηκαν προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σήκωσαν ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού, με στόχο να τους πικάρουν.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε μια μικρή ένταση, αφού μια μερίδα οπαδών των «ερυθρολεύκων», κατευθύνθηκε προς το μέρος τους. Η αστυνομία όμως μπήκε στη μέση πριν ξεφύγει η κατάσταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.