Πογέτ για Φορτούνη: «Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που αποσύρθηκε κι επέστρεψε - Γιατί την κάνετε σε μένα την ερώτηση;»

Φορτούνης

i

© Intime

Πογέτ για Φορτούνη: «Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που αποσύρθηκε κι επέστρεψε - Γιατί την κάνετε σε μένα την ερώτηση;»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:30 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 23.11.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη από την Εθνική Ελλάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής.

Μετά την σπουδαία εμφάνιση και την ισοπαλία κόντρα στη Γαλλία (2-2), ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για όλους και για όλα. Ο Ουρουγουανός προπονητής της Εθνικής κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Κώστα Φορτούνη να αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ παράλληλα σημείωσε πως η πόρτα εξακολουθεί να είναι ανοιχτή για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό. 

Να θυμίσουμε ωστόσο πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είχε αναφέρει πρόσφατα πως το κεφάλαιο της Εθνικής έχει κλείσει οριστικά για εκείνον.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

«Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Ούτε... ανακάτεμα με την κουτάλα. Εγώ τον κάλεσα τον Μάρτιο αλλά μετά τον Ιούνιο δεν τον κάλεσα και του τηλεφώνησα να του πώ το γιατί. Μετά τον Σεπτέμβριο μου τηλεφώνησε για το ότι σταματά. Τον Κώστα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τώρα.

Είναι άδικο γιατί πήρε μία απόφαση. Κανένα θέμα ανταγωνισμού δεν υπήρχε με Μπακασέτα και Φορτούνη. Είναι 2 εξαιρετικοί επαγγελματίες. Εμένα δεν μου έδωσε καθόλου την εντύπωση ο Φορτούνης ότι δεν αντέχει την πίεση. Γιατί την κάνετε σε μένα την ερώτηση;

Όλα τα φώτα στραμμένα στην κλήρωση της Νιόν - Μαθαίνει την έδρα του τελικού η Εθνική στις 13:00
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

10:26 - 23.11.2023

Όλα τα φώτα στραμμένα στην κλήρωση της Νιόν - Μαθαίνει την έδρα του τελικού η Εθνική στις 13:00

Σήμερα το μεσημέρι στην κλήρωση της Νιόν (13:00), η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη να μάθει την έδρα για τον τελικό του μπαράζ του NationsLeague, που δίνει στον νικητή το εισιτήριο στο Euro 2024.

Ο Κώστας πήρε την απόφαση. Στον Κώστα πρέπει να κάνετε την ερώτηση. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τζόρνταν που βγήκαν από το παιχνίδι και γύρισαν. Ναι η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή. Έχουμε μία εξαιρετική σχέση. Με πήρε τηλέφωνο πριν ανακοινώσει την απόφασή του. Ναι γιατί όχι (εάν θέλει να γυρίσει); Είναι απόφασή του».