Ο Πογκμπά έπαιξε 35 λεπτά με την Γιουβέντους, τραυματίστηκε ξανά και τέθηκε νοκ-άουτ για τουλάχιστον 20 ημέρες

Πολ Πογκμπά

i

Πολ Πογκμπά/©Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images/Ideal Images

Ο Πογκμπά έπαιξε 35 λεπτά με την Γιουβέντους, τραυματίστηκε ξανά και τέθηκε νοκ-άουτ για τουλάχιστον 20 ημέρες

Κώστας Τόπας 13:44 - 13.03.2023

Εναν εφιάλτη συνεχίζει και ζει ο Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους, καθώς ο Γάλλος μέσος αποκόμισε νέο πρόβλημα στον μηρό και θα απουσιάσει για 20 με 30 ημέρες.

Η δεύτερη θητεία του Πολ Πογκμπά δεν εξελίσσεται καθόλου καλά για τον Γάλλο μέσο, καθώς θα χρειαστεί να μείνει ξανά στα πιτς για περίπου 20-30 ημέρες. Εκαν το ντεμπούτο του στη «Γηραιά Κυρία» στις 28 Φεβρουαρίου μετά από αναμονή σχεδόν επτά μηνών, μέτρησε 35 αγωνιστικά λεπτά έκτοτε στα δύο ματς που χρησιμοποιήθηκε. 

Τον περασμένο Απρίλιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν, ενώ πριν την αναμέτρηση των «μπιανκονέρι» με την Σαμπντόρια γνωστοποιήθηκε ότι θα μείνει εκτός αποστολής λόγω μυϊκού προβλήματος στον μηρό.

Ο Πογκμπά έχει χάσει τα 34 από τα 37 ματς που έχει δώσει από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του και όπως φαίνεται θα μείνει ξανά εκτός για μεγάλο διάστημα, με την επιστροφή του στη δράση να υπολογίζεται μετά το Πάσχα.

«Ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης με στόχο την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητάς του»,, αναφέρουν οι Τορινέζοι στην ανακοίνωσή τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πογκμπά έχει απουσιάσει από 127 παιχνίδια, λόγω τραυματισμών, τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εχει υποστεί 14 τραυματισμούς κι έχει μείνει εκτός γηπέδων για 796 ημέρες.