Ένατο γκολ για τον Κουλούρη - Έδωσε τη θέση του στον γιο του Ζάχοβιτς και οδηγεί με τον Κούτρη την Πογκόν προς την κορυφή (vid)

Ένατο γκολ για τον Κουλούρη - Έδωσε τη θέση του στον γιο του Ζάχοβιτς και οδηγεί με τον Κούτρη την Πογκόν προς την κορυφή (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:11 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 28.10.2023

Ο Ευθύμης Κουλούρης σημείωσε ένα ακόμα γκολ με τη φανέλα της Πογκόν Στσέτσιν κόντρα στη Γιαγκελόνια. Βασικός και ο Κούτρης.

Ο Ευθύμης Κουλούρης δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και πρωταγωνίστησε σε ένα ακόμα ματς στο πολωνικό πρωτάθλημα,

Ο Έλληνας φορ ήταν βασικός για την Πογκόν Στσέτσιν στο εντός έδρας ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με τη Γιαγκελόνια. Στην ενδεκάδα των γηπεδούχων ήταν ένα ακόμα ελληνόπουλο, ο Λεονάρντο Κούτρης

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είναι στην κορυφή άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Μάλεκ στο 35'. Στο 44', όμως, ο Κουλούρης με πλασέ από κοντά, έπειτα από ασίστ του Γκροσίτσκι έκανε το 1-1. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε μάλιστα ευκαιρία με το 2-1, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό το λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ.

  Η Πογκόν έκανε το 2-1 με πέναλτι του Γκροσίτσι στο 48' και στο 77' ο Κουλούρης αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του. Τη θέση του πήρε ο 28χρονος φορ Λούκα Ζάχοβιτς. Για τους παλιούς, αν λέει κάτι το όνομά του, είναι ο γιος του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Ζλάτκο Ζάχοβιτς, μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία των Πειραιωτών.

Αλλαγή έγινε στο 82' και ο Κούτρης. Αυτό ήταν το ένατο γκολ στη σεζόν για τον Έλληνα επιθετικό. Ο Κουλούρης μέτρησε 4 γκολ σε 4 συμμετοχές στα προκριματικά του Conference League, ενώ στο πρωτάθλημα έχει 5 γκολ πλέον σε 13 παιχνίδια.

Δείτε το γκολ του Κουλούρη στα highlights της αναμέτρησης: