Ο Κουλούρης πήρε το «όπλο» του στην Πολωνία – Σκόραρε σε τρίτο σερί ματς ο διεθνής φορ της Πογκόν (vid)

Ο Κουλούρης πήρε το «όπλο» του στην Πολωνία – Σκόραρε σε τρίτο σερί ματς ο διεθνής φορ της Πογκόν (vid)

Κώστας Τσιακλής 23:24 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 30.07.2023

Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε ξανά και έδωσε τη νίκη στην Πογκόν Στσέτσιν.

Ο Ευθύμης Κουλούρης δείχνει να έχει αναγεννηθεί στην Πολωνία.

Ο 27χρονος διεθνής επιθετικός σκόραρε και στο αποψινό ματς της Πογκόν Στσέτσιν επί της Βίντσεβ Λοτζ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο ματς, αλλά η Πογκόν εξαπέλυσε αντεπίθεση, ισοφάρισε και στο 64’ ο Έλληνας επιθετικός με γυριστό στη μικρή περιοχή και παρά το τράβηγμα αντιπάλου, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αυτό, λοιπόν, ήταν το τρίτο γκολ του Κουλούρη σε τρία ματς με την Πογκόν, που έχει δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι ο Κουλούρης πέτυχε γκολ και στο ματς της Πέμπτης με τη Λίνφιλντ για τα προκριματικά του Conference League. Ο Έλληνας φορ μετακόμισε στην Πογκόν μετά το πέρασμα του από την Αυστρία (Λασκ) και την Τουρκία (έπαιξε δανεικός στην Αλάνιασπορ στο δεύτερο μισό της σεζόν) και το ξεκίνημά του μόνο εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το ποστάρισμα της Πογκόν για τον Έλληνα φορ, με στέμμα και άγκυρα...

Ο Κουλούρης είχε πετύχει γκολ και στο ακριβώς προηγούμενο παιχνίδι της Πογκόν με την Βάρτα Πόζναν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Πολωνίας. Και τότε ήταν κομβικής σημασίας το γκολ στο 36’, αφού η ομάδα του επικράτησε 1-0.

Στο Conference League στη νίκη της Πογκόν με 5-2 επί της Λίνφιλντ στο Μπέλφαστ, έκανε το 4-1. Αποτέλεσμα που ουσιαστικά δίνει την πρόκριση στην πολωνική ομάδα για την επόμενη φάση. Εκεί θα βρει κατά πάσα πιθανότητα τη Γάνδη σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Ο Ευθύμης Κουλούρης στο παρελθόν αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου, της Τουλούζ και της Ανόρθωσης. Στην ομάδα του Περιστερίου πέτυχε συνολικά 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ανάμεσά τους κι ένα στο Europa League στην ήττα με 4-3 από τη Ντιναμό Μπρεστ.

Στην Τουλούζ πήγε το καλοκαίρι του 2019 έναντι 3.5 εκ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο είχε 83 συμμετοχές, 14 γκολ και 8 ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του γαλλικού πρωταθλήματος, με τον ίδιο πάντως να υποστηρίζει ότι ο σύλλογος δεν τον σεβάστηκε.

Δείτε το γκολ του Κουλούρη