Γκολάρα του Παπανικολάου στη νίκη-πρόκριση της Ράκοφ (vid)

Γιάννης Παπανικολάου

i

©Photo by Mikolaj Barbanell/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Γκολάρα του Παπανικολάου στη νίκη-πρόκριση της Ράκοφ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:43 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 18.07.2023

Η Ράκοφ επιβλήθηκε της Φλόρα Ταλίν με 3-0 και προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Μάλιστα το τρίτο γκολ της πολωνικής ομάδας πέτυχε ο Γιάννης Παπανικολάου με καταπληκτικό πλασέ.

Η Ράκοφ προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η πολωνική ομάδα είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με τη Φλόρα Ταλίν, καθώς στο πρώτο αγώνα η Ράκοφ είχε επικρατήσει με 1-0 κόντρα στους Εσθονούς. 

Στον επαναληπτικό η Ρακόφ επικράτησε άνετα με 3-0 επί της Φλόρα Ταλίν. Αζίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Παπανικολάου ξεκίνησε βασικός και σκόραρε στη νίκη-πρόκριση της ομάδας του, ενώ επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι Στράτος Σβάρνας και Αντώνης Τσιφτσής. Επίσης και ο Στράτος Σβάρνας ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της πολωνικής ομάδας. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ζβολίνσκι πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 12 λεπτά (47ο λεπτό - 59ο λεπτό). Μάλιστα το τρίτο γκολ της Ράκοφ είχε ελληνική πινελιά. Συγκεκριμένα στο  85ο λεπτό ο Γιάννης Παπανικολάου με καταπληκτικό φαλτσαριστό πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.