Ξέφυγε η κατάσταση στην Πολωνία: Τέσσερις παίκτες της Κ17 τέθηκαν εκτός γιατί πιάστηκαν μεθυσμένοι

Πολωνία U17

Ξέφυγε η κατάσταση στην Πολωνία: Τέσσερις παίκτες της Κ17 τέθηκαν εκτός γιατί πιάστηκαν μεθυσμένοι

Κώστας Τόπας 15:31 - 06.11.2023

Τέσσερις παίκτες από την Κ17 της εθνικής Πολωνίας τέθηκαν εκτός ομάδας λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της κατηγορίας, καθώς «πιάστηκαν» από τον προπονητή τους να καταναλώνουν αλκοόλ με αποτέλεσμα να μεθύσουν.

Τέσσερις παίκτες από την ομάδα κάτω των 17 ετών της Πολωνίας απομακρύνθηκαν από τις τάξεις της ομάδας αφού ξέφυγαν κρυφά από το ξενοδοχείο και μέθυσαν σε ένα μπαρ στο Μπαλί της Ινδονησίας, όπου θα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Η ομοσπονδία έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι Όσκαρ Τόμζκικ, Φίλιπ Ρόζγκα, Γιαν Λαμέντσκι και Φίλιπ Βόλφσκι θα αποβληθούν από την εθνική ομάδα και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο πολωνικός Τύπος αποκαλύπτει ότι όλα έγιναν μετά από μια ιδιωτική διαμάχη με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο προπονητής Μάρτσιν Βλοντάρσκι ανακοίνωσε «υποχρεωτική απαγόρευση κυκλοφορίας» μετά τον αγώνα και όλοι πρέπει να είχαν πέσει για ύπνο, αλλά μια γρήγορη επιθεώρηση από το προσωπικό αργότερα ανακάλυψε ότι δύο δωμάτια ήταν άδεια.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν είχαν πάει μακριά, καθώς πιάστηκαν σε μπαρ κοντά στο ξενοδοχείο. Ενας εξ αυτών μάλιστα ήταν σε τραγική κατάσταση και είχε ματώσει στο φρύδι του μετά από πτώση. Ο προπονητής τους αποφάσισε να επαναπατρίσει τους τέσσερις παίκτες το συντομότερο δυνατό. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν ο Βλοντάρσκι θα καλέσει άλλους ποδοσφαιριστές για να συμπληρώσουν την ομάδα, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Σάββατο, κόντρα στην Ιαπωνία.

Ωστόσο, η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση: «Λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς και παραβίασης του κανονισμούς, το τεχνικό τιμ της ποδοσφαιρικής ομάδας κάτω των 17 ετών αποφάσισε να απομακρύνει τέσσερις παίκτες από τον όμιλο», αναφέρεται..

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!