Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν και απείλησαν με μαχαίρι 20χρονο κίπερ στην Πολωνία γιατί απέκλεισε την ομάδα τους

Κέβιν Κόμαρ

i

PrtScr

Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν και απείλησαν με μαχαίρι 20χρονο κίπερ στην Πολωνία γιατί απέκλεισε την ομάδα τους

Κώστας Τόπας 15:46 - 28.08.2023

Ο Κέβιν Κόμαρ, τερματοφύλακας του Πούστσα Νιεπολόμιτσε της Πολωνίας, ξυλοκοπήθηκε από χούλιγκαν κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ. Το ίδιο βράδυ, ομάδα χούλιγκαν τον απείλησε με μαχαίρια έξω από το σπίτι. Οι επιτιθέμενοι είναι πιθανώς χούλιγκαν της Βίσλα Κρακοβίας.

Το Σάββατο (26/08), ο 20χρονος κίπερ Κέβιν Κόμαρ έπαιξε στον αγώνα μεταξύ της Πούστσα Νιεπολόμιτσε και ΛΚΣ Λοτζ και μετά τον αγώνα πήγε σε ένα φεστιβάλ, εκεί όπου έπρεπε να πάρει τη μητέρα της κοπέλας του και να επιστρέψει στη Μπόχνια, όπου μένει μόνιμα. Εκείνη την ημέρα πραγματοποιήθηκε ένα φεστιβάλ πυρόσβεσης που οργανώθηκε από την τοπική Εθελοντική Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μια ομάδα χούλιγκαν της Βίσλα Κρακοβίας ήταν στο φεστιβάλ και μόλις εντόπισαν τον νεαρό κίπερ, τον ξυλοκόπησαν. Ο λόγος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι Κόμαρ ήταν βασικός και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Πούστσα Νιεπολόμιτσε να αποκλείσει την Βίσλα στους ημιτελικούς των πλέι οφ για την άνοδο στην First Division την περασμένη σεζόν. Μόνο που οι χούλιγκαν δεν έμειναν μόνο εκεί καθώς τον απείλησαν και στο σπίτι του με μαχαίρι.

Η Βίσλα λογοκρίνει αυτό που συνέβη σε μια δήλωση: «Εκφράζουμε σθεναρή αντίρρηση για οποιαδήποτε πράξη επιθετικότητας, βίας ή μίσους, καθώς και κάθε μορφή παραβίασης της προσωπικής ακεραιότητας . Οι ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή καταδικάζονται απολύτως για τους ανθρώπους: δεν έχουν θέση στην συλλογική μας κοινότητα ή στο ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος θα συνεργαστεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διευκρινιστεί άμεσα το θέμα».