Πολωνός ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από χούλιγκαν, αλλά τον έδειρε ο πρώην της συντρόφου του – Θα μείνει εκτός για όλο το 2023!

Πολωνός ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από χούλιγκαν, αλλά τον έδειρε ο πρώην της συντρόφου του – Θα μείνει εκτός για όλο το 2023!

Sportal newsroom 13:42 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 30.08.2023

Ένα τρομερό σκηνικό έλαβε μέρος στην Πολωνία, καθώς ένας τερματοφύλακας κατήγγειλε ότι ξυλοδαρμό από οπαδούς, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως αυτός που του επιτέθηκε ήταν ο πρώην της συντρόφου του.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος το πρωί της Δευτέρας (30/8) στην Πολωνία. Όπως έκαναν γνωστό τα Μέσα της χώρας ο τερματοφύλακας της Πούστζα Νιεπολόμιτσε, ομάδας της Β' κατηγορίας της Πολωνίας, ξυλοκοπήθηκε το πρωί της Δευτέρας. 

Ο 20χρονος Κομάρ φάνηκε πως δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της Βίσλα Κρακοβίας, οι οποίοι τον είχαν αναγνωρίσει σε ένα τοπικό φεστιβάλ και τον ξυλοκόπησαν άσχημα. Σε τέτοιο σημείο που δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί μέχρι τα τέλη του 2023. 

Όπως αναφέρον λοιπόν δημοσιεύματα από την Πολωνία, ο Κόμαρ έκανε τρομερές εμφανίσεις στα πλέι οφ ανόδου στην πρώτη κατηγορία. Στερώντας έτσι την άνοδο από τη Βίσλα. Για τον λόγο αυτό οι οπαδοί της ομάδας, όταν τον βρήκαν στο τοπικό φεστιβάλ, τον χτύπησαν δημιουργώντας του σοβαρά προβλήματα. 

Ο ίδιος υποστήριξε πως μια μερίδα οπαδών τον επισκέφτηκαν στο σπίτι του και τον απείλησαν με μαχαίρια και ματσέτες. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται τα δεδομένα άλλαξαν. Η αστυνομία της περιοχής συγκεκριμένα δεν είχε πειστεί εξ αρχή πως, το περιστατικό είχε οπαδικά κριτήρια

Σοκ στην Αγγλία, ο αρχηγός της Νιουκάστλ δέχθηκε επίθεση από συμμορία - Απείλησαν να πυροβολήσουν τον αδερφό του! (vid)
PREMIER LEAGUE

09:10 - 29.08.2023

Σοκ στην Αγγλία, ο αρχηγός της Νιουκάστλ δέχθηκε επίθεση από συμμορία - Απείλησαν να πυροβολήσουν τον αδερφό του! (vid)

Ο αρχηγός της Νιούκαστλ, Τζαμάαλ Λασέλς, δέχθηκε επίθεση από συμμορία ανδρών κατά τη διάρκεια ενός καβγά στο κέντρο της πόλης, ενώ μάλιστα απείλησαν να πυροβολήσουν τον αδερφό του.

Μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίς το πρωί η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής έκανε ξεκάθαρο πως ο τραυματισμός του παίκτη δεν έχει να κάνει με οπαδική βία. Λίγη ώρα μετά λοιπόν βγήκε στο φως της δημοσιότητας η αλήθεια. Ο Κόμαρ δέχτηκε επίθεση από τον πρώην της συντρόφου του, ο οποίος τον αναγνώρισε μέσα στο πλήθος, με αποτέλεσμα να αρχίσει ο καβγάς. 

Ο παίκτης κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι, ο πρώην είχε μάλιστα την ίδια τύχη με σπασμένο σαγόνι και ο τερματοφύλακας απλά έβγαλε την επινόησε την ιστορία για να μην τον τιμωρήσει η ομάδα του. Πλέον όμως κινδυνεύει με οριστική διακοπή του συμβολαίου του, αφού όλοι στην ομάδα του είναι αρκετά θυμωμένοι μαζί του

Tags: