Πόνσε: «Δεν περνούσαν οι μέρες για να έρθω»

O Πόνσε στην Ελλάδα

Πόνσε: «Δεν περνούσαν οι μέρες για να έρθω»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:02 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 06.08.2023

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του στην Ελλάδα, o Εζέκιελ Πόνσε δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Εζέκιελ Πόνσε, ο οποίος κατέφθασε στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Μιλώντας κατά τη διάρκεια της άφιξης του στο «Ελ. Βενιζέλος», ο Αργεντίνος δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στην Ένωση. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πόνσε:

«Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι υπέροχα, ανυπομονούσα να έρθω. Δεν περνούσαν οι μέρες. Αυτό που επιθυμώ είναι να δώσω το 100%. Να κάνουμε μία ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με αυτή που ήμουν. Έχω μιλήσει με τον κ. Αλμέιδα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί. Να ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του συμβολαίου, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί το "οκ".

Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως αυτή η αγάπη και ο σεβασμός που νιώθω για την ομάδα θα προσπαθήσω να τη δείξω στο γήπεδο, ελπίζω να έχω την τύχη να σκοράρω. Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου, δέχθηκα άπειρα μηνύματα, νιώθω τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο».

Στην Ελλάδα ο Πόνσε

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚΕζέκιελ Πόνσε, βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα, με τον επιθετικό να καταφθάνει το βράδυ της Κυριακής στο «Ελ. Βενιζέλος». Πλέον, ο ίδιος θα ενταχθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στις προπονήσεις της Ένωσης, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (08/08, 21:45).

Αξίζει να σημειωθεί πως η πτήση του Αργεντίνου ήταν να προσγειωθεί στις 20:35, ωστόσο καθυστέρησε αρκετή ώρα. Αυτό όμως δεν πτόησε τους 100 οπαδούς της Ένωσης που έφτασαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον επιθετικό.