Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και στο Οπόρτο με πυρσούς, τραπέζια και καρέκλες! (vids)

Επεισόδια στο Οπόρτο

i

PrtScr

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών και στο Οπόρτο με πυρσούς, τραπέζια και καρέκλες! (vids)

Κώστας Τόπας 10:55 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 07.11.2023

Περίπου 300 οπαδοί της Αμβέρσας προκάλεσαν αναστάτωση στο κέντρο του Πόρτο, στο οποίο μάρτυρες έκαναν λόγο για «εισβολή» Βέλγων οπαδών, ρίχνοντας τραπέζια και καρέκλες από βεράντες.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Πόρτο στο Ντραγκάο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, περίπου 300 οπαδοί της Αντβέρπ αφού έκαναν πορεία στην παραποτάμια περιοχή του Οπόρτο τα έσπασαν στο κεντρικό δρόμο, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα. 

Τα περισσότερα εστιατόρια και καφέ έκλειναν νωρίς, μετά από εντολή της αστυνομίας, ενώ οι Βέλγοι έκαναν και χρήση βεγγαλικών σε κατοικημένες περιοχές. Μάλιστα, αρκετοί οπαδοί σκαρφάλωσαν σε ταράτσες κι έριχναν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, στους δρόμους.

Ολα αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (06/11), την ίδια ημέρα που εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους και στο Μιλάνο, μεταξύ των οπαδών των «ροσονέρι» και της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματίες, εκ των οποίων ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από μαχαίρωμα που δέχθηκε.

Σκηνές χάους στο Μιλάνο: Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Μίλαν και Παρί, μαχαιρώθηκε Γάλλος οπαδός (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

09:03 - 07.11.2023

Σκηνές χάους στο Μιλάνο: Αγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών Μίλαν και Παρί, μαχαιρώθηκε Γάλλος οπαδός (vids)

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Μιλάνο, μεταξύ των οπαδών των «ροσονέρι» και της Παρί Σεν Ζερμέν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί τραυματίες, εκ των οποίων ένας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από μαχαίρωμα που δέχθηκε.

Επεισόδια, υπήρξαν και στο ματς των δυο ομάδων στην Αμβέρσα, όταν Βέλγοι οπαδοί εισέβαλαν στην κεντρική εξέδρα του γηπέδου, κινήθηκαν προς τους οπαδούς της Πόρτο, με την αστυνομία να αντιδρά και να κάνει χρήση νερού.