Απίστευτο σκηνικό στην Πορτογαλία: Διαιτητής επικοινώνησε με το VAR... μέσω τηλεφώνου! (vid)

Απίστευτο σκηνικό στην Πορτογαλία: Διαιτητής επικοινώνησε με το VAR... μέσω τηλεφώνου! (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:37 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 03.09.2023

Ένα απίθανο σκηνικό εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Πόρτο και Αρούκα, με τον διαιτητή να επικοινωνεί με το VAR μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πόρτο και Αρούκα βρέθηκε στο επίκεντρο για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα ότι η γηπεδούχος ισοφάρισε στο 19ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων και έσωσε τον πόντο στο ματς του πρωταθλήματος. 

Ωστόσο το εν λόγω γεγονός πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο διαιτητής φρόντισε να αποτελέσει τον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Όχι δεν πήρε λάθος απόφαση σε επίμαχη φάση, ούτε καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι.

Τι έκανε; Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο καταλόγισε την εσχάτη των ποινών υπέρ της Πόρτο, με τη φάση εντούτοις να είναι αμφισβητούμενη. Κάπως έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR και ο Νογκουέιρα έσπευσε να δει αν υπάρχει παράβαση η όχι. Μέχρι εδώ όλα καλά! 

Όταν λοιπόν κλήθηκε να επικοινωνήσει με τον Video Assistant Referee, το έκανε πράξη μέσω... ενός κινητού τηλεφώνου. Για την ιστορία, ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφαση του, θεωρώντας πως δεν υπάρχει πέναλτι.