Πορτογαλία: Ο Μαρτίνεθ έχει μια θέση για τον Ρονάλντο στην αποστολή για τα προκριματικά του Euro 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

Ρονάλντο/©intime

Πορτογαλία: Ο Μαρτίνεθ έχει μια θέση για τον Ρονάλντο στην αποστολή για τα προκριματικά του Euro 2024

Θάνος Λυμπερόπουλος • 15:18 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Ρονάλντο στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα παιχνίδια ανάμεσα σε Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει μέρος στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα προκριματικά παιχνίδια του Euro 2024 κόντρα σε Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο, μπαίνει τέλος στις αμφιβολίες που τον ήθελαν να αποσύρεται απ’ την εθνική.

Ο θρύλος με τις 196 συμμετοχές, στα 38 του πλέον, δάκρυσε στο τελευταίο του αγώνα στο Μουντιάλ, αφού η εθνική του γνώρισε την ήττα σοκ απ’ το Μαρόκο στα προημιτελικά με 1-0. Σύμφωνα με την Athletic, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ που μόλις πήρε τα ηνία απ’ τον Φερνάντο Σάντος, θέλει να δώσει άλλη μια ευκαίρια στον επιθετικό της Αλ Νασρ να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο παρά την ηλικία του.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας Ρονάλντο, έχει κάνει ελάχιστα για να μειώσει τις εικασίες για το μέλλον του στην Πορτογαλία από τότε που μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία. Αλλά ο πρώην τεχνικός του Βελγίου Μαρτίνεθ είπε: «Θα ξεκινήσουμε μια διαδικασία για να προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε τους παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην εθνική ομάδα.

Θα δώσουμε σε όλους τους παίκτες μια ευκαιρία και θα σεβαστούμε όλους όσους είναι ήδη στην εθνική ομάδα. Ο Κριστιάνο είναι ένας από αυτούς».

Ο Ρονάλντο τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ απογοητευτικά, αφού δεν μπόρεσε να φτάσει μέχι το τελικό που επιθυμούσε και στα τελευταία παιχνίδια ο Φερνάντο Σάντος τον χρησιμοποιούσε σαν αλλαγή.

Ο Πορτογάλος σταρ δεν είχε κλαμπ εκείνη την εποχή, μετά τον χωρισμό του από τη Γιουνάιτεντ λόγω της ειλικρινούς συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν. Πλέον αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία για λογιαριασμό της Αλ Νασρ, έχοντας πετύχει οκτώ γκολ σε εννέα παιχνίδια.