Ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το Πορτογαλία - Σλοβακία

Τάσος Σιδηρόπουλος

i

© Intime

Ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το Πορτογαλία - Σλοβακία

Η UEFA όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να διευθύνει την αναμέτρηση στο «Ντραγκάο» μεταξύ της Πορτογαλίας και της Σλοβακίας.

Η UEFA γνωστοποίησε τους ορισμούς διαιτητών για τα προκριματικά του Euro. Σε ότι αφορά το Πορτογαλία - Σλοβακία που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Ντραγκάο» το βράδυ της Παρασκευής (13/10) για τον 10ο όμιλο. Βοηθοί θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, με 4ο τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το δίδυμο του VAR.

Επίσης, γνωστός έγινε ο διαιτητής που θα διευθύνει το Ιρλανδία - Ελλάδα. Ο λόγος γίνεται για τον 34χρονο Elite Σουηδό, Γκλεν Νίμπεργκ, ο οποίος θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του ματς της επίσημης αγαπημένης. 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάμποντ Μπέιγκι, Αντρέας Σέντερκβιστ και 4ος ο Άνταμ Λάντεμπεγκ, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ομάδα του VAR.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι απέναντι στην Ιρλανδία (gallery & vid)
EURO

12:42 - 10.10.2023

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι απέναντι στην Ιρλανδία (gallery & vid)

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση μετά την χτεσινή(9/10) συγκέντρωση στο ξενοδοχείο και πλέον μπαίνει σε «ρυθμούς» Ιρλανδίας και Ολλανδίας και η ομοσπονδία δημοσίευσε σχετικό βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίμπεργκ πρόσφατα είχε βρεθεί στη χώρα μας για να σφυρίξει στο Ολυμπιακός - Γκενκ 1-0. Επίσης, την περσινή σεζόν διηύθυνε το Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0, αλλά και το Σλόβαν-Ολυμπιακός 2-2 (3-4 πεν.).