Πανηγύρισε στον αέρα το πρωτάθλημα της ΑΕΚ ο Πορτοσάλτε: «ΑΕΚάρα ολέ» (vid)

Πανηγύρισε στον αέρα το πρωτάθλημα της ΑΕΚ ο Πορτοσάλτε: «ΑΕΚάρα ολέ» (vid)

Sportal newsroom 17:16 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 15.05.2023

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, στην εκπομπή «Σήμερα» ξεκίνησε να μιλάει λέγοντας «Αεκάρα ολέ», για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ έχει γίνει πρώτο θέμα τις τελευταίες μέρες. Η Ένωση χθες (14/5) με τη νίκη της επί του Βόλου με 4-0 κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο για 13η φορά στην ιστορία της και για πρώτη φορά μετά το 2018. 

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ λοιπόν ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, χαιρέτησε τον κόσμο, λέγοντας «Αεκάρα ολέ». Η φράση αυτή έφερε το ξεκίνημα κουβέντας για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς και οι υπόλοιπο που βρίσκονταν στο πλατό μπήκαν στην κουβέντα. 

«Να μοιράζεται λίγο το παιχνίδι», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου, με τον Πορτοσάλτε να απαντάει, «Υπάρχουν κι άλλες ομάδες». Εκεί που όλα έδειχναν ότι η συζήτηση θα σταματήσει ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε τον λόγο στον Άκη Παυλόπουλο που είναι Παναθηναϊκός, λέγοντάς του, «Ένας φίλος μας πονάει λίγο σήμερα», με τον ίδιο να απαντάει: 

«Καθόλου δεν πονάω. Είμαι περήφανος για την πορεία της ομάδας μου. Κάποιος θα κέρδιζε, αλλά δεν είναι και μικρή η πορεία. Κάποιοι άλλοι πρέπει να προβληματίζονται, αλλά δε τους βλέπω. Λένε για 48 πρωταθλήματα». Τότε ο Οικονόμου πήρε ξανά τον λόγο ως Ολυμπιακός, υποστηρίζοντας, «Δηλαδή τα 48 είναι λίγα;».

Η κουβέντα δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Παυλόπουλος έδωσε ξανά την δική του απάντηση, λέγοντάς του: «Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις». Τελικά η όλη συζήτηση τελείωσε με τον Οικονόμου να λέει, «Καλά θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου».