Πόσο πωλείται σήμερα το σπάνιο μηχανάκι που είχε αγοράσει ο Μαραντόνα το 1993

Πόσο πωλείται σήμερα το σπάνιο μηχανάκι που είχε αγοράσει ο Μαραντόνα το 1993

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:09 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 18.04.2023

Το ξεχασμένο μηχανάκι του Ντιέγκο Μαραντόνα εμφανίστηκε σε αγγελία στο marketplace του facebook και η αρχική τιμή πώλησής του αγγίζει τα 200.000 δολάρια Η.Π.Α.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρα από μεγάλη αγάπη στο ποδόσφαιρο είχε και στα πολυτελή οχήματα. Η συλλογή οχημάτων που είχε στην κατοχή του ο θρύλος του ποδοσφαίρου και παγκόσμιος σταρ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη περίφημη μαύρη Ferrari, που του είχε κάνει δώρο ο πρόεδρος της Νάπολη. Σε όλη του τη ζωή οδήγησε όλα τα είδη οχημάτων, από μοτοσυκλέτες μέχρι και τανκ.

Η κληρονομιά του Μαραντόνα είναι τεράστια και κάθε αντικείμενο που του άνηκε είναι συλλεκτικό με ανυπολόγιστη αξία. Τις τελευταίες ημέρες, μια δημοσίευση στο Marketplace του Facebook έγινε viral. Ο Μπράιαν, το όνομα του ατόμου που δημοσίευσε την αγγελία, μοιράστηκε φωτογραφίες από την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλεια ενός Honda Elite CN 250 του 1993 στο όνομα Ντιέγκο Μαραντόνα. Το 1993 ο θρύλος του ποδοσφαίρου επέστρεψε στην Αργεντινή για να συνεχίσει στην καριέρα του. Ενώ χορηγός της Νιούελς Ολντ Μπόις του Ροζάριο ήταν η Yamaha, εκείνος αγόρασε ένα Honda. Το συμβόλαιο έχει ημερομηνία 22/3/1993. 

Πελέ και Μαραντόνα «ζωντάνεψαν» κι έστειλαν μήνυμα στον Μέσι: «Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών» (vid)
REST OF THE WORLD

15:13 - 28.03.2023

Πελέ και Μαραντόνα «ζωντάνεψαν» κι έστειλαν μήνυμα στον Μέσι: «Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών» (vid)

Η Conmebol πρόβαλε, μέσω ολογράμματος, εικόνες των θρύλων, Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ, οι οποίο έστειλαν τα μηνύματά τους στον αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Η διεύθυνση που αναγράφεται είναι το διάσημο σπίτι στη γειτονιά του Μπουένος Άιρες, Villa Devoto, Cantilo 4575. Εκεί η Εθνική Αργεντινής πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ. Στις φωτογραφίες φαίνεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα να οδηγεί το μηχανάκι με τις δύο κόρες του, Ντάλμα και Τζιανίνα. 

/printscreen
/printscreen

Ο πωλητής αρχικά ζητούσε... 200.000 δολάρια για το scooter του Ντιέγκο. Καθώς οι ημέρες περνούσαν και δεν βρισκόταν αγοραστής, ο πωλητής έριξε κατά πολύ την τιμή. Έφθασε στα 29.999 δολάρια, τιμή στην οποία πωλείται ακόμα το συγκεκριμένο Helix. Μένει να δούμε αν τελικά θα βρεθεί αγοραστής το προσεχές διάστημα.