Αρχισε την εκκαθάριση ο Ποστέκογλου: Εννέα παίκτες στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ

Αγγελος Ποστέκογλου

i

©SpursOfficial

Αρχισε την εκκαθάριση ο Ποστέκογλου: Εννέα παίκτες στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ

Κώστας Τόπας 08:58 - 07.06.2023

Η Τότεναμ θα μπορούσε να πουλήσει εννέα παίκτες της πρώτης ομάδας καθώς ο Άγγελος Ποστέκογλου θέλει να δημιουργήσει το δικό του σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στην Premier League.

Η Τότεναμ επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Άγγελου Ποστέκογλου για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με το 57χρονο πρώην προπονητή της Σέλτικ να γίνεται ο πρώτος Αυστραλός που διοικεί ομάδα της Premier League.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και ήδη έχει σηκώσει μανίκια, ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στην Premier League. Γι' αυτό και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Telegraph», ο Ποστέκογλου έχει εισηγηθεί την αποχώρηση εννέα ποδοσφαιριστών από το τωρινό ρόστερ των «σπιρουνιών».

Πάικτες όπως οι Ούγκο Γιορίς, Ιβάν Πέρισιτς, Ντάβινσον Σάντσες και Ράιαν Σεσενιόν είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα. Οπως επίσης η ομάδα του Βορείου Λονδίνου είναι πρόθυμη να ακούσει προσφορές για το αμυντικό δίδυμο, Μπεν Ντέιβις και Έρικ Ντιρ. Επιπλέον, στο Νησί αναφέρεται ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε τα «σπιρούνια» να ξεφορτώσουν τους Τζιοβάνι Λο Σέλσο, Σέρτζιο Ρεγκιλόν και Χάρι Γουίνκς, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ενώ το μέλλον του μέσου Τανγκί Ντομπελέ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αφού ο Γάλλος έκανε 30 εμφανίσεις στη Serie A για τη Νάπολι.

Ωστόσο, το κύριο σημείο συζήτησης θα είναι αν η Τότεναμ θα μπορέσει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει συνδεθεί έντονα με μια μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης.