Ο Ποτσετίνο είχε απαγορέψει στη γυναίκα του να πηγαίνει στους αγώνες της Τότεναμ για το... γούρι

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

© Intime

Ο Ποτσετίνο είχε απαγορέψει στη γυναίκα του να πηγαίνει στους αγώνες της Τότεναμ για το... γούρι

Ο νέος προπονητής της Τσέλσι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, θεωρούσε πως οι επισκέψεις της γυναίκας του στο γήπεδο της Τότεναμ δεν έφερναν το κατάλληλο γούρι, με αποτέλεσμα να πάρει κάποιες... αποφάσεις.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με την Τσέλσι και θα κάθεται στον πάγκο των «μπλε» από τη νέα χρονιά. Το όνομα του Ποτσετίνο είχε συνδεθεί με την Τσέλσι εδώ και αρκετό καιρό, με τον Αργεντινό να λέει πρόσφατα το ναι για να είναι ο νέος μόνιμος προπονητής των Λονδρέζων. 

Ο Ποτσετίνο θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1 Ιουλίου του 2023. Όπως επιβεβαίωσε η ομάδα του Λονδίνου, οι συνεργάτες του 51χρονου θα είναι οι Χεσούς Πέρες, Μιγκέλ Νταγκόστινο, Τόνι Χιμένες και Σεμπαστιάνο Ποτσετίνο.

Ο νέος προπονητής των Λονδρέζων είναι από τους προληπτικούς, καθώς στη δημοσιότητα βγήκε μία απόφαση που είχε πάρει όταν καθόταν στον πάγκο της Τότεναμ, σχετικά με τη γυναίκα του και τα γούρια. Συγκεκριμένα, ο Ποτσετίνο είχε απαγορέψει στη σύζυγό του να πηγαίνει στο γήπεδο της Τότεναμ, καθώς θεωρούσε πως δεν έφερνε τύχη στην ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καρίνα τους πρώτους μήνες δεν έχανε ματς, καθώς ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του άντρα της.

Ωστόσο η κακή αγωνιστική εικόνα των «Σπιρουνιών» και η... αποχή από τους τίτλους, ανάγκασε τον προπονητή της ομάδας να δώσει τη λύση. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, η απόφαση του Αργεντίνου κόουτς ήταν σωστή, καθώς από τότε που η γυναίκα του ξεκίνησε να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας από το σπίτι της, η Τότεναμ ξεκίνησε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Premier League, πίσω από την πρωταθλήτρια Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε.

Στον πάγκο της Τότεναμ, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κάθισε για μια πενταετία (Ιούλιος 2014- Νοέμβριος 2019) και είχε απολογισμό 160 νίκες, 60 ισοπαλίες και 73 ήττες σε 293 αναμετρήσεις. Επίσης, ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Champions League του 2019, όπου ηττήθηκε με 2-0 από τη Λίβερπουλ.