Τρομερό κράξιμο από τον Ποτσετίνο στους παίκτες του: «Δεν έχετε τις "μπάλες" που πρέπει» (vid)

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

©Photo by Mike Hewitt/Getty Images/Ideal Images

Τρομερό κράξιμο από τον Ποτσετίνο στους παίκτες του: «Δεν έχετε τις "μπάλες" που πρέπει» (vid)

Κώστας Τόπας 12:57 - 31.03.2024

Ο προπονητής της Τσέλσι δεν δίστασε να κρίνει αυστηρά τους παίκτες του μετά την ισοπαλία που επιτεύχθηκε το Σάββατο (30/03) εντός έδρας με την Μπέρνλι (2-2).

Πολύ κακή παρουσία έδωσε η Τσέλσι αυτό το Σάββατο (30/03) κόντρα στην προτελευταία της βαθμολογίας, Μπέρνλι, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο (2-2) με τους Μπλε να παίζουν εντός έδρας. Η ομάδα του Ποτσετίνο υπέστη το πολλοστό χτύπημα αυτή τη σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει μία από τις χειρότερες ομάδες της Premier League και η οποία έπαιξε επίσης με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε με σκληρά λόγια για την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας πως παρουσιάστηκαν γι' ακόμη μία φορά κατώτεροι των περιστάσεων.

«Συγγνώμη, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση όταν δεν έχουμε "μπάλες". Δείξαμε ότι δεν έχουμε την ικανότητα, ούτε την ενέργεια, ούτε την πείνα, ούτε τα ελάχιστα απαραίτητα για να αγωνιστούμε στην Premier League», είπε στην αρχή της συνέντευξης Τύπου ο Ποτσετίνο. Αργότερα, ο Αργεντινός τεχνικός αναγνώρισε ότι: «Είμαι τόσο αναστατωμένος και απογοητευμένος γιατί νομίζω ότι είναι περισσότερο ένα (ψυχικό) θέμα παρά αγωνιστικό. Είναι περισσότερο πρόβλημα να είσαι δυνατός ως ομάδα».

Ο προπονητής της Τσέλσι επέμεινε ότι οι παίκτες «πρέπει να καταλάβουν ότι το να αγωνίζεσαι δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις ποδόσφαιρο. Μπορούμε να βγούμε εκεί έξω και να παίξουμε, αλλά πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο. Και δεν είναι θέμα να κατηγορήσουμε μόνο τους παίκτες, αλλά πρέπει να βρούμε καλύτερη επικοινωνία και να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί.

Πρέπει να το αποδεχτούμε και να ανακτήσουμε την κατάσταση. Την Πέμπτη έχουμε άλλο ένα παιχνίδι εδώ και πρέπει να είμαστε με όλη την ενέργεια για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καθαρίσουμε το κεφάλι μας τώρα. Έχουμε ξεκάθαρη ιδέα από κάθε άποψη ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό είναι Το γεγονός, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να το αναλύσουμε αλλιώς. Αυτό είναι το κλειδί».

Ο Ποτσετίνο γελάει με την κριτική: «Η Τσέλσι θα έπρεπε να ήταν τέταρτη»
PREMIER LEAGUE

10:32 - 31.03.2024

Ο Ποτσετίνο γελάει με την κριτική: «Η Τσέλσι θα έπρεπε να ήταν τέταρτη»

Παρά τις επικρίσεις, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συνεχίζει να πιστεύει στη νέα κατεύθυνση της Τσέλσι υπό τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες. Ο Αργεντινός τεχνικός καταλήγει με βάση τα στατιστικά ότι η ομάδα του έπρεπε να ήταν πολύ ψηλότερα στην Premier League.

Η Τσέλσι του Ποτσετίνο βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της Premier League με 40 βαθμούς μετά από 28 αγώνες. Η ομάδα του Λονδίνου στοχεύει στην πρόκριση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά μέχρι στιγμής απέχει πολύ από το να το καταφέρει.