Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Γουέστ Χαμ, στο κατόπι της η Μπράιτον

Έσωσε τον βαθμό στο φινάλε η Γουέστ Χαμ, στο κατόπι της η Μπράιτον

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:58 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 10.03.2024

Η Γουέστ Χαμ απέσπασε πολύτιμο βαθμό στις καθυστερήσεις, μετατρέποντας το 2-0 εναντίον της Μπέρνλι σε 2-2. Αυτό την διατήρησε στην 7η θέση, με τη Μπράιτον - που επικράτησε της Νότιγχαμ - να ακολουθεί στο κατόπι της.

Η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στη Μπέρνλι (2-2), χάρη στο γκολ του Ινγκς στις καθυστερήσεις.Με αυτόν τον τρόπο τα «σφυριά» έμειναν στην 7η θέση της Premier League, με την Μπράιτον να τους ακολουθά.

Μόλις στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Ασιγκνόν. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 11', ο Φοφανά έκανε το 0-1 περνώντας όλους τους αντίπαλους αμυντικούς. Στο 45+1' ο Μαυροπάνος έκανε ένα μεγάλο σφάλμα στην προσπάθεια να απομακρύνει και έκανε το 0-2 για την αντίπαλό του.

Η μείωση ήταν άμεση στο δεύτερο μέρος, με τον Πακετά να φέρνει το 1-2 στο 46ο λεπτό του αγώνα. Στο 86' ο Ινγκς έκανε το 2-2, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικά ο ίδιος βρήκε ξανά δρόμο προς τα δίχτυα, στο 90+2', υποδεχόμενος την μπαλιά του Κουντους. Λίγο αργότερα εκείνος είχε και δοκάρι, ενώ στο 90+8' υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για χέρι μέσα στην περιοχή.

Μπράιτον - Νότιγχαμ 1-0

Την ίδια ώρα, η Μπράιτον επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ και συνέχισε να κυνηγά τη Γουέστ Χαμ. Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους (1-0), προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της εφτάδας της Premier League.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Άντριου Ομομπαμιντέλε, ο οποίος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας. Αμφότερες οι ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές στον αγώνα, εντούτοις άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: