Τελειώνει ο Κούπερ από τη Νότιγχαμ και ο Μαρινάκης έχει βρει ήδη τον εκλεκτό του!

Τελειώνει ο Κούπερ από τη Νότιγχαμ και ο Μαρινάκης έχει βρει ήδη τον εκλεκτό του!

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:07 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 18.12.2023

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ επιθυμεί να φέρει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, στον πάγκο της αγγλικής ομάδας, στη θέση του Κούπερ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται για διαζύγιο με τον Στιβ Κούπερ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Ιταλό ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

Αυτό είναι ο 49χρονος Πορτογάλος Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Στο ρεπορτάζ του ο Ρομάνο αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Ο Σάντο, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν εργάστηκε στην Ελλάδα, ως βοηθός του Ζεσουάλντο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό (ήταν προπονητής τερματοφυλάκων) και στη συνέχεια πήγε στην Αγγλία και είχε παρουσία τόσο στη Γουλβς, όσο και στην Τότεναμ.

Τέλος ο Μαρινάκης από την προεδρία της Super League - Υπέβαλε την παραίτησή του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:24 - 12.12.2023

Τέλος ο Μαρινάκης από την προεδρία της Super League - Υπέβαλε την παραίτησή του

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνωστοποίησε την παραίτησή του από τα καθήκοντα προεδρίας της Super League, πριν καν συζητηθεί η πρόταση μομφής που είχαν στείλει ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Ο 44χρονος Κούπερ βρίσκεται στη Φόρεστ από τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετράει 108 αγώνες στον πάγκο. Ανέβασε την ομάδα στην Premier League και την περασμένη σεζόν την κράτησε στην κατηγορία, αλλά φέτος είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, έπειτα από 17 αγωνιστικές.