Άνετο «διπλό» για την Τότεναμ στο City Ground επί της Νότιγχαμ
i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images

Άνετο «διπλό» για την Τότεναμ στο City Ground επί της Νότιγχαμ

Δημήτρης Χούπης 23:59 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 15.12.2023

Η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα από το City Ground επικρατώντας της Νότιγχαμ με 2-0 για τη 17η αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 για τη 17η αγωνιστική της Premier League

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Τελικά το γκολ για τα «σπιρούνια» ήρθε στο 45+2'. Ο Κουλουσέφσκι έκανε μια σέντρα και ο Ριτσάρλισον με κεφαλιά «νίκησε» τον Τέρνερ. 

Στο δεύτερο μέρος η Φόρεστ ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας τις ευκαιρίες της για την ισοφάριση, βρίσκοντας μάλιστα και το γκολ με τον Ελάνγκα στο 58ο λεπτό. Ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε γιατί ο επιθετικός των «κόκκινων» ήταν σε θέση οφσάιντ. Εφτά λεπτά μετά η Τότεναμ βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Κουλουσέφσκι. Ο Σουηδός με μία ωραία ατομική προσπάθεια έκανε με δυνατό σουτ από την περιοχή και έκανε το 2-0. 

Φαβορί για έξτρα εισιτήριο στο Champions League οι Ιταλοί, μένουν πίσω οι Άγγλοι
CHAMPIONS LEAGUE

15:40 - 15.12.2023

Φαβορί για έξτρα εισιτήριο στο Champions League οι Ιταλοί, μένουν πίσω οι Άγγλοι

Η μάχη για τα δύο έξτρα εισιτήρια του Champions League της επόμενης σεζόν συνεχίζεται. Φαβορί η Ιταλία που βρίσκεται στην 1η θέση, η Γερμανία στην 2η, ενώ η Αγγλία είναι 3η αλλά έχοντας χάσει ήδη 2 ομάδες.

Ωστόσο τα «σπιρούνια» έμειναν με δέκα στο 70' λόγω της αποβολής του Μπισουμά. Στη συνέχεια η Φόρεστ προσπαθούσε να βρει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στον αγώνα, αλλά ο Βικάριο έβγαλε την κεφαλιά του Τόφολο στο 85ο λεπτό. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ