Το... «καρφί» του Οζίλ στην Τότεναμ: «Η ομάδα που πάντα τα θαλασσώνει, επέστρεψε»

Μεσούτ Οζίλ

i

©intime

Το... «καρφί» του Οζίλ στην Τότεναμ: «Η ομάδα που πάντα τα θαλασσώνει, επέστρεψε»

Ιάσονας Τσίλης 21:15 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 08.12.2023

Την πρόσφατη αρνητική επίδοση της Τότεναμ σχολίασε ο Μεσούτ Οζίλ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ να... πετάει τη «μπηχτή» του, για την ομάδα του Ποστέκογλου.

Η Τότεναμ, μετά τη νέα ήττα με ανατροπή που υπέστη από τη Γουέστ Χαμ, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που καταφέρνει να προηγηθεί σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια και στο τέλος να μην πάρει τη νίκη.

Έμεινε με αυτό τον τρόπο για 5η σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, βρισκόμενη πλέον εκτός τετράδας, ισόβαθμη μάλιστα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 5η θέση.

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ παρελαύνει στην κορυφή, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και καταφέρνοντας ακόμα και όταν δεν είναι στη μέρα της, να... «κλέβει» τα παιχνίδια στο φινάλε, όπως έκανε με Μπρέντφορντ και Λούτον.

Ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος πέρασε οκτώ χρόνια στην Άρσεναλ με την οποία κατέκτησε πέντε τίτλους και είχε 44 γκολ και 79 ασίστ σε 254 εμφανίσεις, θέλησε να... πετάξει το «καρφί» του για τη μισητή αντίπαλο Τότεναμ, με μια ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση στο Twitter.

Συνεχίζει το κυνήγι της Άρσεναλ η Λίβερπουλ, «πεντάρα» για τη Φούλαμ, νίκες για Μπράιτον και Μπόρνμουθ
PREMIER LEAGUE

23:36 - 06.12.2023

Συνεχίζει το κυνήγι της Άρσεναλ η Λίβερπουλ, «πεντάρα» για τη Φούλαμ, νίκες για Μπράιτον και Μπόρνμουθ

Χάρη στα τέρματα των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Ντομινίκ Σόμποσλαϊ, η Λίβερπουλ επικράτησε κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για την 15η αγωνιστική της Premier League. Την ίδια ώρα νίκες πανηγύρισαν οι Φούλαμ, Μπράιτον και Μπόρνμουθ.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Ποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να σπάσει αυτά τα ρεκόρ; Η ομάδα που πάντα τα... θαλασσώνει, επέστρεψε».

Δείτε το tweet του Οζίλ: