Ποστέκογλου: «Δεν βρίσκομαι στην Τότεναμ για να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, είμαι εδώ για να κερδίζουμε και να φέρουμε επιτυχία στον σύλλογο»

Άγγελος Ποστέκογλου

i

©printscreen

Ποστέκογλου: «Δεν βρίσκομαι στην Τότεναμ για να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, είμαι εδώ για να κερδίζουμε και να φέρουμε επιτυχία στον σύλλογο»

Κώστας Τσιακλής 09:55 - 08.12.2023

Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, δήλωσε μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ ότι δεν βρίσκεται στους «Σπερς» για να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι εκεί για να κερδίζουν και να φέρουν επιτυχία στο σύλλογο.

Η Τότεναμ αντιμετώπισε τη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «Σπερς» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν όμως ηττήθηκαν τελικά με 1-2, καταγράφοντας αρνητικές επιδόσεις. Η ήττα αυτή στέρησε από την ομάδα του Άγγελο Ποστέκογλου να πιάσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης και προφανώς δεν ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνιση και τα τελειώματα των ποδοσφαιριστών του. Μεταξύ άλλων ο Ποστέκογλου είπε πως δεν βρίσκεται στην Τότεναμ για να παίζει η ομάδα του καλό ποδόσφαιρο, αλλά βρίσκεται εκεί για να κερδίζει και να φέρει επιτυχία στο σύλλογο. 

Συγκεκριμένα ο Ποστέκογλου δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όχι αρκετά καλό, ένα ακόμα παιχνίδι όπου σίγουρα είχαμε αρκετή κυριαρχία για να το κερδίσουμε και ένα ακόμα παιχνίδι όπου δεν δείξαμε την πίστη να το κάνουμε αυτό στις δύο περιοχές και δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αν δεν πάρεις τις ευκαιρίες σου, αν δεν πιστέψεις, αν δεν υπερασπιστείς τον στόχο σου με μια κυνικότητα που κάνουν οι άλλες ομάδες… και τα εύσημα στη Γουέστ Χαμ που το έκανε, εμείς δεν το κάναμε, δεν είχαμε την αποφασιστικότητα και την πίστη όταν δημιουργήσαμε αυτές τις ευκαιρίες να τις τελειώσουμε. Στην Premier League, θα τιμωρηθείς για αυτό.

Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό. δεν το πιστεύω αυτό. Αυτό είναι μέρος του προβλήματος. Καλό ποδόσφαιρο σημαίνει ότι κερδίζεις παιχνίδια και δεν είμαι εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, είμαι εδώ για να κερδίζουμε. Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα από την πρώτη μέρα προς τους παίκτες, ότι παίζουμε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου για να μην χτυπιόμαστε στην πλάτη, παίζουμε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου για να κερδίζουμε παιχνίδια και να φέρουμε επιτυχία σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Πρέπει να το αγκαλιάσουμε. Δεν λέω ότι είναι εύκολο, αλλά εκεί πρέπει να είμαστε. Τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν πολύ φθηνά, επομένως υπάρχουν πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε, αλλά ταυτόχρονα, αν δημιουργούμε τόσες πολλές ευκαιρίες, παρόμοιες με το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, δεν έχει νόημα να πούμε ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες και είμαστε άτυχοι, όχι, αν χάσουμε ευκαιρίες, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε».