Απίθανη ανατροπή και νίκη της Γουέστ Χαμ στην έδρα της Τότεναμ

Τζέιμς Γουόρντ Πράους

i

©printscreen

Απίθανη ανατροπή και νίκη της Γουέστ Χαμ στην έδρα της Τότεναμ

Κώστας Τσιακλής 00:10 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 08.12.2023

Η Γουέστ Χαμ έκανε μια μεγάλη ανατροπή και επικράτησε στην έδρα της Τότεναμ με 1-2.

Με το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Γουέστ Χαμ ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική της Premier League. Τα «σφυριά» έκαναν την ανατροπή, επικράτησαν με 1-2 και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία που είχαν με την Κρίσταλ Πάλας. Από την άλλη η Τότεναμ έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο σερί παιχνίδι! 

Η Τότεναμ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 11' ο Πέδρο Πόρο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κριστιάν Ρομέρο έπιασε μια ωραία κεφαλιά και έκανε το 1-0. Στο 17' η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου απείλησε ξανά με τον Λούκας Φαμπιάνσκι όμως να αποκρούει το σουτ του Σον.

Η Τότεναμ συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα όμως τα σουτ των Λο Σέλσο και Πόρο ήταν άστοχα. Ο Λο Σέλσο απείλησε και στο 36' με το σουτ του αυτή τη φορά να σταματάει πάνω στον Φαμπιάνσκι. Ο Πολωνός τερματοφύλακας απέκρουσε και την προσπάθεια του Μπρέναν Τζόνσον στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. 

Η Γουέστ Χαμ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε στο 52'. Ο Τζέιροντ Μπόουεν εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 70' η Τότεναμ άγγιξε το δεύτερο γκολ όμως η κεφαλιά του Ριτσάρλισον έφυγε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Γουέστ Χαμ έφτασε στην ανατροπή. 

Ο Ρομέρο έκανε μεγάλο λάθος, η μπάλα στρώθηκε στον Τζέιμς Γουόρντ Πράους, αυτός αρχικά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι όμως πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-2. Η Τότεναμ έψαξε την άμεση ισοφάριση όμως το σουτ του Τζόνσον στο 77' έφυγε δίπλα από την εστία του Φαμπιάνσκι.

Με τη νίκη της η Γουέστ Χαμ ανέβηκε στους 24 βαθμούς και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Από την άλλη η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην 4η θέση τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ