Η ιστορική επίδοση του Σον μετά το γκολ κόντρα στη Νιούκαστλ

Χιούνγκ Μιν Σον

i

©PrtScr

Η ιστορική επίδοση του Σον μετά το γκολ κόντρα στη Νιούκαστλ

Ιάσονας Τσίλης 22:49 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 10.12.2023

Ο Χέουνγκ Μιν Σον, με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στη Νιούκαστλ, έφτασε τα 10 τη φετινή σεζόν, έχοντας διψήφιο αριθμό για 8η σερί σεζόν και μπαίνοντας σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ.

Η Τότεναμ επικράτησε 4-1 της Νιούκαστλ και επέστρεψε στις νίκες, μετά από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Σον ήταν μακράν του δεύτερου, ο κορυφαίος της αναμέτρησης. «Σέρβιρε» τα δύο πρώτα γκολ, στους Ουντότζι και Ριτσάρλισον, ενώ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι για το 4ο γκολ των «σπιρουνιών».

Έφτασε με αυτό τον τρόπο, τα 10 γκολ τη φετινή σεζόν. Κάτι που καταφέρνει για 8η σερί χρονιά, όντας μόλις ο 7ος ποδοσφαιριστής που το πετυχαίνει αυτό.

Οι υπόλοιποι έξι είναι οι: Γουέιν Ρούνεϊ (11 σεζόν), Φρανκ Λάμπαρντ (10 σεζόν), Σέρχιο Αγκουέρο, Χάρι Κέιν (9 σεζόν), Τιερί Ανρί και Σαντιό Μανέ (8 σεζόν). Πρόκειται δηλαδή για παίκτες - θρύλους της Premier League, κάνοντας το επίτευγμα του Σον ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μετά τη φυγή του Χάρι Κέιν το περασμένο καλοκαίρι, ο Νοτιοκορεάτης έχει μετατραπεί σε ηγέτη της Τότεναμ, με τα νούμερα και την εικόνα του να το αποδεικνύουν και θέλει να οδηγήσει τους «πετινούς» στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην Premier League.