Ο τρομερός θυμός του Σον εν μέσω κρίσης της Τότεναμ: «Είναι απαράδεκτο, οι οπαδοί δεν το αξίζουν αυτό»

Χέουνγκ Μιν Σον

i

PrtScr

Ο τρομερός θυμός του Σον εν μέσω κρίσης της Τότεναμ: «Είναι απαράδεκτο, οι οπαδοί δεν το αξίζουν αυτό»

Κώστας Τόπας 08:58 - 09.12.2023

Ο Χέουνγκ Μιν Σον δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του, μετά τη νέα ήττα της ομάδας του, αυτή τη φορά από την Γουέστ Χαμ

Η Τότεναμ έχασε ξανά βαθμούς, αυτή τη φορά κόντρα στη Γουέστ Χαμ και πλέον έχει πέντε συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη. Ένα σερί που έχει σπαταλήσει αυτά τα καλά συναισθήματα από το ξεκίνημα της Premier League στο οποίο ακόμη και ο Άγγελος Ποστέκογλου ήλπιζε για το ενδεχόμενο οι παίκτες του να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Ένα μήνα μετά, η ομάδα του Λονδίνου βυθίζεται σε μια κρίση αποτελεσμάτων και τραυματισμών που την οδήγησαν ακόμη και στην αποχώρηση από τις θέσεις του Champions League.

Μετά την ήττα από τα «σφυριά», ο αρχηγός της Τότεναμ, Χέουνγκ Μιν Σον, βγήκε μπροστά για να δείξει την οργή του με την απόδοση της ομάδας.

«Είναι απαράδεκτο. Πιστεύω ότι οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν ευθύνες γιατί είναι απαράδεκτο», σχολίασε ο Νοτιοκορεάτης. «Οι οπαδοί δεν το αξίζουν αυτό, ειδικά όταν παίζεις εντός έδρας και πας γρήγορα στο 1-0, πρέπει να παίξεις με περισσότερη ενέργεια και εμείς δεν το κάναμε , γι' αυτό χάσαμε», εξήγησε ο Σον.

«Ήμασταν μαλακοί και ειδικά στην Premier League, ακόμα και όταν κερδίζεις με δύο ή με τρία γκολ διαφορά, δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο τέλος. Το 1-0 δεν είναι αρκετό, πρέπει να προσπαθήσεις να "σκοτώσεις" το παιχνίδι», κατέληξε ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ.