Άστραψε και βρόντηξε η Τότεναμ και σάρωσε τη Νιούκαστλ!

Άστραψε και βρόντηξε η Τότεναμ και σάρωσε τη Νιούκαστλ!

Δημήτρης Χούπης 20:24 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 10.12.2023

Η Τότεναμ έκανε ό,τι ήθελε τη Νιούκαστλ, της οποίας επικράτησε με 4-1, έχοντας τον Ριτσάρλισον μεγάλο πρωταγωνιστή αφού σκόραρε δύο γκολ, ενώ δύο ασίστ έβγαλε ο Σον.

Η Τότεναμ είχε εύκολο βράδυ απέναντι στη Νιούκαστλ, της οποίας επικράτησε με 4-1 για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των «σπιρουνιών» μετά από πέντε σερί γκέλες. 

Οι «καρακάξες» απείλησαν πρώτες στο 7' και το 9' με τον Μπρούνο Γκιμαράες και τον Άντονι Γκόρντον, αλλά η Τότεναμ στη συνέχεια πάτησε... γκάζι και άνοιξε το σκορ με Ουντότζι. Στο 26ο λεπτό ο Χεούνγκ - Μιν Σον έκανε ένα παράλληλο γύρισμα και ο Ιταλός σε κενή εστία έκανε το 1-0 για τα «σπιρούνια». 

Στο 34' η Νιούκαστλ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αλμιρόν και τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα του Λονδίνου έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Σον με τη δεύτερή του ασίστ έδωσε στον Ριτσάρλισον και αυτός έκανε το 2-0. Τρία λεπτά μετά η Τότεναμ έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ, αλλά ο Μπρέναν Τζόνσον είδε το σουτ του να χτυπάει στο δοκάρι. 

«Διπλό» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο - Σάρωσε και την Τσέλσι η ψυχωμένη Έβερτον
PREMIER LEAGUE

17:59 - 10.12.2023

«Διπλό» με ανατροπή για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο - Σάρωσε και την Τσέλσι η ψυχωμένη Έβερτον

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με ανατροπή με 2-1 της Λούτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League, την ίδια ώρα η Έβερτον πήρε την τρίτη σερί της νίκη μετά την αφαίρεση βαθμών, επικρατώντας της Τσέλσι με 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου κρατούσε με ευκολία το προβάδισμα και στο 60' σκόραρε και τρίτο τέρμα. Ο Πέδρο Πόρο έκανε μια σέντρα και ο Ριτσάρλισον με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε τρία τα τέρματα της Τότεναμ. Ωστόσο τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο τέταρτο τέρμα, αρχικά με τον Μπρέναν Τζόνσον, του οποίου το σουτ πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια με τον Σον, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 84 όμως ο Νοτιοκορεάτης από τα έντεκα βήματα έκανε το 4-0 και ο Ζοέλιντον στο 90+3' διαμόρφωσε το τελικό 4-1. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ