Η άσεμνη χειρονομία του Πίκφορντ που ξεσήκωσε τους οπαδούς της Νιούκαστλ (vid)

Τζόρνταν Πίκφορντ

i

PrtScr

Η άσεμνη χειρονομία του Πίκφορντ που ξεσήκωσε τους οπαδούς της Νιούκαστλ (vid)

Κώστας Τόπας 10:48 - 09.12.2023

Σε μία άσεμνη χειρονομία προχώρησε ο Τζόρνταν Πίκφορντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νιουκάστλ, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις.

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ δεν επέδειξε συμπεριφορά που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως υποδειγματική κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα που η Έβερτον κέρδισε τη Νιούκαστλ την περασμένη Πέμπτη. Στο τέλος του αγώνα, ο 29χρονος τερματοφύλακας ενεπλάκη σε καυγά με παίκτες των «καρακάξων» που δεν ήταν ευχαριστημένοι με τη συμπεριφορά του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Άγγλος τερματοφύλακας έκανε μια αγενή χειρονομία προς τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Λίβερπουλ, μετά το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, από τον Ντουάιτ ΜακΝιλ. Ο Πίκφορντ απόλαυσε το γκολ και εθεάθη να πανηγυρίζει έξαλλα, ενώ στη συνέχεια έκανε μια άσεμνη χειρονομία στους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Ο Πίκφορντ έπρεπε να απομακρυνθεί από το γήπεδο από τους συμπαίκτες του. Δεν υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα στις «καρακάξες» και τον Άγγλο διεθνή κίπερ. Ο Πίκφορντ ήταν στη Σάντερλαντ, τον μεγάλο αντίπαλο της Νιούκαστλ, κατά τη διάρκεια της νεανικής του καριέρας και στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας το 2002.