Οι ενδεκάδες του Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ

Μικέλ Αρτέτα - Πεπ Γκουαρδιόλα

i

Γκουαρδιόλα και Αρτέτα/©Peter Powell/Pool via Getty Images/Ideal Images

Οι ενδεκάδες του Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ

Κώστας Τσιακλής 21:16 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 26.04.2023

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρατάσσουν τις ομάδες τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Μικέλ Αρτέτα στο ντέρμπι κορυφής της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ διασταυρώμουν τα ξίφη τους στο «Έτιχαντ» στο ντέρμπι κορυφής της Premier League. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρατάσσουν τις ομάδες τους οι δύο προπονητές.

Τα ντέρμπι κορυφής που έκριναν πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας
PREMIER LEAGUE

17:43 - 26.04.2023

Τα ντέρμπι κορυφής που έκριναν πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας

Με αφορμή την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, το Sportal σας παρουσιάζει μερικά από τα ντέρμπι κορυφής που έκριναν πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Από την μια ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, κάνει έξι αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Συγκεκριμένα ο Καταλανός τεχνικός επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Ρόδρι, Τζον Στόουνς, Τζακ Γκρίλις και Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Αναλυτικά η ενδεκάδα των «πολιτών»: 

Έντερσον, Κάιλ Γουόκερ, Ρόυμπεν Ντίας, Μανουέλ Ακάνζι, Τζον Στόουνς, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Κέβιν Ντε Μπρόινε, Ιλκάι Γκουντογκάν, Τζακ Γκρίλις, Έρλινγκ Χάαλαντ.

Από την άλλη ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, πραγματοποιεί μια αλλαγή στην ενδεκάδα του σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον, με τον Γκράνιτ Τσάκα να προλαβαίνει τελικά το παιχνίδι και να παίρνει τη θέση του Φάμπιο Βιεϊρά.

Αναλυτικά η ενδεκάδα των «κανονιέρηδων»: 

Άαρον Ράμσντειλ, Μπεν Γουάιτ, Ρομπ Χόλντινγκ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες, Ολεκσάνταρ Ζιντσένκο, Μλάρτιν Όντεγκαρντ, Τόμας Πάρτεϊ, Γκράνιτ Τσάκα, Μπουκάγιο Σάκα, Γκάμπριελ Ζεσούς, Γκάμπριελ Μαρτινέλι.