Το έσωσε στο τέλος η Τσέλσι, «περίπατος» της Γουλβς

Οι παίκτες της Τσέλσι

i

Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Το έσωσε στο τέλος η Τσέλσι, «περίπατος» της Γουλβς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:30 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 27.12.2023

Νίκη λίγο πριν από το τέλος πανηγύρισε η Τσέλσι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (2-1), την ώρα που η Γουλβς έκανε... πάρτι κόντρα στην Μπρέντφορντ με 4-1, για τη 19η αγωνιστική της Premier League.

Με γκολ λίγο πριν από το τέλος, η Τσέλσι πήρε τελικά τη νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Premier League

Ο Μούντρικ ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο ίδιος υποδέχθηκε μία μπαλιά μέσα στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-0 στο 13ο λεπτό. Ο Ουκρανός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 23' και η φιλοξενούμενη τιμώρησε τους «μπλε». 

Στο 45+1' ο Ολίσε βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και εκμεταλλευόμενος μία σέντρα έκανε το 1-1. Στο 77' ο Τζάκσον σκόραρε για το 2-1, όμως ήταν εκτεθειμένος και μετά από παρέμβαση VAR ήρθε η ακύρωση του τέρματος. Τελικά γκολ οι γηπεδούχοι πέτυχαν, με τον Μαντουέκε να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. 

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΛΒΣ 1-3

Την ίδια ώρα, η Γουλβς έκανε... πάρτι κόντρα στην Μπρέντφορντ και έδωσε συνέχεια στις νίκες της, μετά το 2-1 κόντρα στην Τσέλσι. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Χουάνγκ Χι - Τσαν, ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματά του «καθάρισε» για την ομάδα του. 

Μέχρι το 20' είχαν σημειωθεί τρία τέρματα. Ο Λεμίνα έκανε το 0-1 στο 13', παίρνοντας μία κεφαλιά μέσα στην περιοχή. Ακολούθησε ο Νοτιοκορεάτης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθς της αντίπαλης άμυνας για το 0-2. 

Ο Βίσα ήταν εκείνος που μείωσε σε 2-1, στέλνοντας με ψυχραιμία την μπάλα στα δίχτυα. Όμως ο Χουάνγκ Χι-Τσαν είχε άμεση απάντηση για την ομάδα του, κάνοντας το 3-1 στο 28ο λεπτό. Ακολούθησε ένα ήρεμο ματς, με ελάχιστες σημαντικές τελικές. Εντούτοις, η Γουλβς πέτυχε και τέταρτο γκολ, με τον ανενόχλητο Μπελεγκάρντ να σκοράρει για το τελικό 4-1

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: