Έτοιμη να κινηθεί για Τόνεϊ η Άρσεναλ

Άιβαν Τόνεϊ

i

© Photo by Alex Davidson/Getty Images

Έτοιμη να κινηθεί για Τόνεϊ η Άρσεναλ

Ιάσονας Τσίλης 09:40 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 26.12.2023

Τον Ιβάν Τόνεϊ της Μπρέντφορντ, έχουν οι «κανονιέρηδες» στην κορυφή της λίστας τους για τη θέση του σέντερ φορ και αναμένεται να καταθέσουν πρόταση στη Μπρέντφορντ για την απόκτηση του.

Τον εκλεκτό της για την επίθεση φαίνεται να έχει βρει η Άρσεναλ.

Οι «κανονιέρηδες», με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να ταλαιπωρείται συχνά από τραυματισμούς και τον Ενκέτια να μην είναι σε αυτό το επίπεδο, βρίσκονταν στην αναζήτηση ενός πρωτοκλασσάτου σέντερ φορ.

Όπως όλα δείχνουν, τον βρήκε στο πρόσωπο του Ιβάν Τόνεϊ της Μπρέντφορντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να καταθέσει πρόταση στις «μέλισσες» για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, τον Ιανουάριο.

Ο Τόνεϊ, τιμωρήθηκε την περασμένη σεζόν με τιμωρία οκτώ μήνων, εξαιτίας.. 232 στοιχηματικών παραβάσεων. Η ποινή του λήγει στις 16 Ιανουαρίου 2024 και θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Η εξήγηση της PGMOL για το πέναλτι που δεν δόθηκε στη Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

15:07 - 24.12.2023

Η εξήγηση της PGMOL για το πέναλτι που δεν δόθηκε στη Λίβερπουλ

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την απόφαση του Κρις Κάβανα να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Λίβερπουλ στο χέρι του Έντεγκααρντ, η επιτροπή διαιτησίας του Αγγλικού ποδοσφαίρου, PGMOL, πήρε θέση και ανέλυσε το σκεπτικό με το οποίο δεν δόθηκε παράβαση.

Ο Άγγλος επιθετικός πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά πέρσι, όντας τρίτος σκόρερ της Premier League με 20 γκολ, πίσω μόνο από Έρλινγκ Χάαλαντ και Χάρι Κέιν.