Χούλιγκαν πέταξαν τούβλα στο πούλμαν της Άστον Βίλα (vid)

Το πούλμαν της Άστον Βίλα

i

PrtScr

Χούλιγκαν πέταξαν τούβλα στο πούλμαν της Άστον Βίλα (vid)

Κώστας Τόπας 09:52 - 28.08.2023

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη τους επί της της Μπέρνλι (1-3), οι παίκτες της Άστον Βίλα είδαν το λεωφορείο τους να λιθοβολείται από τούβλα που πέταξαν χούλιγκαν, το οποίο χτύπησε στο παρμπρίζ του οχήματος. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Μια τραγωδία αποφεύχθηκε οριακά αυτή την Κυριακή (27/08). Καθώς οι παίκτες της Άστον Βίλα επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά τη νίκη τους επί της Μπέρνλι (1-3), το λεωφορείο τους δέχτηκε επίθεση... από τούβλα μόλις τρία χιλιόμετρα από το «Turf Moor». Η αστυνομία του Λανκασάιρ ζήτησε από μάρτυρες να προσπαθήσουν να ρίξουν φως στο τι συνέβη αργά το απόγευμα της Κυριακής. Το λεωφορείο υπέστη κάποιες ζημιές καθώς τα τούβλα χτύπησαν στο παρμπρίζ του οχήματος, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

«Δεν μπορούμε να πούμε σε αυτό το στάδιο εάν ήταν μια στοχευμένη επίθεση, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται», δήλωσε η Επίτροπος Μελίτα Βόρσβικ. «Αυτό το περιστατικό συνέβη καθώς μεγάλος αριθμός οχημάτων έφευγε από την περιοχή μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Μπέρνλι και Άστον Βίλα. Είναι τυχερό που το τούβλο δεν προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά ή σοβαρούς τραυματισμούς ή ακόμα και θανάτους».

Η Μπέρνλι καταδίκασε την επίθεση

Στη συνέχεια, η Μπέρνλι εξέδωσε ανακοίνωση και είπε ότι ήταν «λυπημένη και απογοητευμένη» όταν έμαθαν για την επίθεση στο λεωφορείο της Άστον Βίλα. «Είμαστε ανακουφισμένοι όταν μάθαμε ότι κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό. Καταδικάζουμε έντονα αυτή τη συμπεριφορά και θα υποστηρίξουμε την αστυνομία του Λανκασάιρ στις προσπάθειές της να βρει τον υπεύθυνο».