Η... κατάρα συνεχίστηκε για τη Ρεάλ, ήττα 2-1 από τη Βιγιαρεάλ!
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Βιγιαρεάλ / © Twitter

Η... κατάρα συνεχίστηκε για τη Ρεάλ, ήττα 2-1 από τη Βιγιαρεάλ!

Sportal newsroom 19:10 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 13.01.2023

Το «Θεράμικα» αποδείχθηκε για ακόμη φορά... τόπος μαρτυρίου για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία γνώρισε την ήττα από τη Βιγιαρεάλ με 2-1.

Με το... αριστερό μπήκε στο 2023 η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «Βασίλισσα» ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ με 2-1 στο... καταραμένο για εκείνη «Θεράμικα», στο οποίο έχει να νικήσει από το 2017 και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα.

Έτσι, δίνει την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να αποκτήσει διαφορά τριών βαθμών αν επικρατήσει της Ατλέτικο Μαδρίτης στο αυριανό (8/1, 22:00) ντέρμπι.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς από τα πρώτα του λεπτά, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να έχει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 12', όταν ο Κοκλάν τράνταξε το δοκάρι με ένα μακρινό σουτ.

Copa del Rey: Ο Ροντρίγκο λύτρωσε τη Ρεάλ απέναντι στην Καθερένιο
REST OF THE WORLD

00:10 - 04.01.2023

Copa del Rey: Ο Ροντρίγκο λύτρωσε τη Ρεάλ απέναντι στην Καθερένιο

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Καθερένιο χάρη σε τέρμα του Ροντρίγκο στο 69' και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Copa del Rey. Στη διοργάνωση συνεχίζουν και οι Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Μόλις μετά από 2 λεπτά απάντησαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Μπενζεμά να μην καταφέρνει να σκοράρει από πολύ πλεονεκτική θέση, ενώ στο 21' αστόχησε και ο Μιλιτάο από πολύ καλό σημείο. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, Βινίσιους και Παρέχο είχαν από δύο καλά σουτ, αλλά κανένα δεν βρήκε στόχο.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με την έναρξη της επανάληψης, στο 47', με τον Μορένο να μοιράζει στον Πίνο και εκείνος να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια οι Μαδριλένοι άσκησαν ασφυκτική πίεση, η οποία απέδωσε καρπούς, καθώς στο 57' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής και ο Μπενζεμά έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν όμως για πολύ οι «μερένχες», αφού στο 63' κέρδισε και η Βιγιαρεάλ πέναλτι, όταν ο Μεντί στραβοπάτησε και πέφτοντας έκανε χέρι, με τον Μορένο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1.

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο (72’ Πεδράθα), Φόιθ, Πάου Τόρες, Παρέχο, Κοκλέν (88' Τριγέρο), Μπαένα, Πίνο (80’ Μοράλες), Τσουκβουέζε, Χεράρδ Μορένο (88' Ντανζυμά)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κυρτουά, Αλάμπα, Ρίντιγκερ, Μιλιτάο, Μεντί (64’ Ροδρίγο), Μόντριτς (68’ Καμαβινγκά), Κρόος, Τσουαμενί (64’ Λούκας Βάθκεθ), Βαλβέρδε (81' Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους