Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Σιντιμπέ και Μουκουντί
i

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Αρόλντ Μουκουντί/©intime

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Σιντιμπέ και Μουκουντί

Κώστας Τσίλης 14:50 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 12.01.2023

Με δυο ζητήματα με τραυματισμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μπορεί στο χθεσινό ματς κυπέλλου με την Κηφισιά, ο Ματίας Αλμέιδα να έκανε σημαντική συντήρηση, κρατώντας σχεδόν όλους τους βασικούς εκτός ενδεκάδας. Όμως υπάρχουν δυο ζητήματα τραυματισμών, που προϋπήρχαν του χθεσινού παιχνιδιού και μπορεί να επηρεάσουν αυτό της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Και αφορούν τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τον Αρολντ Μουκουντί.

Ο Γάλλος ακραίος μπακ έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό. Δεν προπονήθηκε καθόλου και η κατάσταση του θα πρέπει να επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Αλλά το πιο πιθανό είναι, τουλάχιστον για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, πως ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σιντιμπέ.

Όσον αφορά τον Μουκουντί, έχει δεχθεί ένα πολύ δυνατό κτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ούτε προκαλεί ανησυχία. Ωστόσο προς το παρόν ο Καμερουνέζος στόπερ έχει πολύ έντονη ενόχληση και είναι δύσκολο να προπονηθεί. Επομένως είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί και να μείνει εκτός από το ματς με τον Παναιτωλικό. Αλλά αυτό θα κριθεί στις επόμενες δυο προπονήσεις.