Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: «Αν διατηρηθεί το VAR, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα»

Ατλέτικο Μαδρίτης

Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: «Αν διατηρηθεί το VAR, θα υπάρξουν πολλά προβλήματα»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 09:10 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Ενρίκε Θερέθο, πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, έκρινε το σύστημα του VAR που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο δήλωσε την Τετάρτη ότι είναι δυσαρεστημένος με το σύστημα βίντεο βοηθών διαιτησίας (VAR) που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο. 

Τόνισε μάλιστα πως νιώθει... απέχθειά για το VAR, αλλά σημείωσε επίσης ότι άλλοι μπορεί να μην συμμερίζονται τη γνώμη του.

Ο Θερέθο, ο οποίος παρακολούθησε την παρουσίαση της νέας έκδοσης του Vicente Del Bosque Campus στα κεντρικά γραφεία της Banco Santander, είπε:

 «Δεν μου αρέσει το VAR και αποδεικνύεται σιγά σιγά ότι δεν αρέσει σε πολλούς, αλλά αν οι αρχές ποδοσφαίρου αποφασίσουν να το κρατήσουν, θα έχουν πολλά προβλήματα».

«Νομίζω ότι αν το VAR ήταν δίκαιο θα έπρεπε να έχει άλλα στοιχεία. Οι φακοί της κάμερας είναι στρογγυλοί και λόγω του επαγγέλματός μου, όταν ένας φακός είναι στρογγυλός, είναι πολύ δύσκολο να τον εστιάσω. Δεν μου αρέσει το VAR, αλλά επειδή δεν μου αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν αρέσει σε πολλούς».