Πρόεδρος Ισπανικής Ομοσπονδίας: «Αν ο Μέσι επιστρέψει θα τον υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες»

Γκριεζμάν - Μέσι

i

©Intime

Πρόεδρος Ισπανικής Ομοσπονδίας: «Αν ο Μέσι επιστρέψει θα τον υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες»

Κώστας Τόπας 15:40 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 29.04.2023

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εκτίμησε θετικά την πιθανή επιστροφή του Αργεντινού αστέρα στην Μπαρτσελόνα από την επόμενη σεζόν.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρος της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF), εκτίμησε την επιλογή πιθανής επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα και σχολίασε ότι «αν επιστρέψει στη LaLiga θα γίνει δεκτός με ανοιχτές αγκάλες», δείχνοντας ανοιχτός στην επιστροφή του Αργεντινού Παγκόσμιου πρωταθλητή την επόμενη σεζόν, στο «Καμπ Νόου».

Ο Ρουμπιάλες έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια θεσμικής επίσκεψης στην Ανδόρα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ανδόρας (FAF) και θυμήθηκε ότι αντιμετώπισε τον Λιονέλ Μέσι το 2006, όταν έπαιζε στη Λεβάντε και ο Αργεντινός αστέρας ήταν 19 ετών.

«Ήμουν τυχερός που έπαιξα με τον Λέο Μέσι, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή τύχη γιατί έπρεπε να τον μαρκάρω. Είναι ένας μοναδικός, θεαματικός, φανταστικός παίκτης, αλλά στην πιθανή επιστροφή του δεν μπλέκω. Στο τέλος, όλοι οι Ισπανοί αλλά και οι Ισπανοί ποδοσφαιρόφιλοι εκτός της χώρας θέλουν οι καλύτεροι παίκτες να είναι στο πρωτάθλημά μας. Φυσικά, είναι μόνο θέμα δικό τους και της Μπάρτσα, που είναι αυτή που διαπραγματεύεται ή όχι, γιατί δεν το ξέρουμε», είπε ο Ρουμπιάλες, ο οποίος πρόσθεσε ότι «ό,τι κι αν γίνει, ο Λέο Μέσι είναι μοναδικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και θα του εύχομαι πάντα τα καλύτερα».

Πάντως η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι είναι πιθανή, ειδικά μετά την δήλωση του Τσάβι Ερνάντες, ο οποίος τόνισε ότι η διοίκηση έχει συζητήσει ήδη με τους ιθύνοντες της La Liga για την πιθανή ένταξη του «Pulga» στους «μπλαουγκράνα».