Τσάβι: «Δεν ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Μέσι»

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι

i

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τσάβι: «Δεν ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή του Μέσι»

Κώστας Τσιακλής 15:03 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 28.04.2023

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νου» και δήλωσε πως αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουν αν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, κλήθηκε να σχολιάσει εκ νέου τα σενάρια που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέφει στη Βαρκελώνη, με τον Ισπανό τεχνικό να ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζουν αν τελικά αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα σήμερα (28/04) έκαναν λόγο πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε να ρίξει το κασέ του προκειμένου να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» όμως ο δρόμος μοιάζει να είναι ακόμα μακρύς. Το ίδιο φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο Τσάβι, ο οποίος ανέφερε πως δεν γνωρίζουν αν θα ολοκληρωθεί η επιστροφή του Μέσι στο «Καμπ Νου».

Η Μπαρτσελόνα μετατρέπει την Μασία σε μουσείο για να πληρώσει το συμβόλαιο του Μέσι
LA LIGA

14:34 - 26.04.2023

Η Μπαρτσελόνα μετατρέπει την Μασία σε μουσείο για να πληρώσει το συμβόλαιο του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, να δημιουργήσει ένα μουσείο με το ομοίωμα του Λιονέλ Μέσι στην Μασία, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο «Καμπ Νόου».

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός είπε τα εξής: «Δεν ξέρουμε αν θα γίνει η επιστροφή του Μέσι στην Μπάρτσα. Έχουμε επικεντρωθεί στη Ρεάλ Μπέτις. Μόλις κερδίσουμε τη La Liga, θα μιλήσουμε για αυτά τα θέματα». Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ακολούθως πρόσθεσε πως ο Τσάβι πιέζει για την υπογραφή του Μέσι και αναφέρει πως ο ίδιος τον κάλεσε ήδη αρκετές φορές στο τηλέφωνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την περίπτωση του Μέσι μίλησε και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, χαρακτηρίζοντας τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα ως περίπλοκη.

«Σήμερα, αν με ρωτάτε στην τρέχουσα κατάσταση, η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μου φαίνεται πολύ περίπλοκη, πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί, αλλά θα πρέπει να πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις, χρειαζόμαστε αποχωρήσεις. μείωση μισθών αλλά πρέπει να ξέρεις και τι μισθό θα έχει ο Μέσι. Η Μπάρτσα δεν είναι σαν την Παρί που έχει γκάζι και χρήματα που της επιτρέπει να έχει μεγάλο μισθολόγιο. Εδώ που τα λέμε, είναι περίπλοκο για τον Μέσι να επιστρέψει στην Μπάρτσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και για αυτό το λόγο παραμένει αβέβαιο το αν θα επιστρέψει ο Μέσι. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 35χρονου άσου με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.