Ο Μέσι συμφώνησε να ρίξει το κασέ του για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Hernan Cortez/Getty Images/Ideal Images

Ο Μέσι συμφώνησε να ρίξει το κασέ του για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 13:09 - 28.04.2023

Ο Λιονέλ Μέσι προβάρει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς φέρεται να έριξε το κασέ του για να επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα».

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ισπανικό Μέσο, «Cadena SER», ο Αργεντινός αστέρας δέχθηκε να μειώσει τις απαιτούμενες απολαβές του προκειμένου να διευκολύνει τους Καταλανούς να τον εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα κι αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος που προβλημάτιζε τη La Liga, της οποίας ο πρόεδρος, Χαβιέρ Τέμπας έχει εκφράσει τις ανησυχίες του για την επιστροφή του «Pulga» στους «μπλαουγκράνα».

Πάντως, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, να δημιουργήσει ένα μουσείο με το ομοίωμα του Λιονέλ Μέσι στην Μασία, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο «Καμπ Νόου», προκειμένου να χρηματοδοτήσει το συμβόλαιο του Αργεντινού αστέρα. Το τελευταίο διάστημα, ο 35χρονος μεσοεπιθετικός επισκέπτεται συχνά την Βαρκελώνη μαζί με την οικογένειά του κι αυτό οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα το έχουν συνδέσει με την επικείμενη επιστροφή του στο «Καμπ Νόου».