Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει διετές συμβόλαιο στον Μέσι

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει διετές συμβόλαιο στον Μέσι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:15 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 29.04.2023

Οι πιθανότητες για την επιστροφή του Μέσι στη Βαρκελώνη και στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα ολοένα και αυξάνονται, με τα μέσα της Ισπανίας να αναφέρουν για το διετές συμβόλαιο το οποίο πρόκειται να υπογράψει.

Το σίριαλ Μέσι-Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, ενώ επίσης νέες πληροφορίες βγαίνουν στην επικαιρότητα. Πιο συγκεκριμένα, στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει η πολυπόθητη επιστροφή του Pulga στους «μπλαουγκράνα» καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ισπανικό Μέσο, «Cadena SER», ο Αργεντινός αστέρας δέχθηκε να μειώσει τις απαιτούμενες απολαβές του προκειμένου να διευκολύνει τους Καταλανούς να τον εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους.

Τα τελευταία ρεπορτάζ των Καταλανών πήγαν το όλο θέμα ένα βήμα... παρακάτω, επισημαίνοντας πως το συμβόλαιο που θα πρόκειται να υπογράψει ο άσος της Παρί θα είναι διετές και θα έχει ισχύ απ’ την 1η Ιουλίου 2023 έως τον Ιούνιο του 2025. Μπορεί η διοίκηση της Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα κι αυτός να ήταν ένας σημαντικός λόγος που προβλημάτιζε τη La Liga, όμως απ΄ ότι φαίνεται θα υπάρξει... λευκός καπνός στην υπόθεση.

Η Μπαρτσελόνα μετατρέπει την Μασία σε μουσείο για να πληρώσει το συμβόλαιο του Μέσι
LA LIGA

14:34 - 26.04.2023

Η Μπαρτσελόνα μετατρέπει την Μασία σε μουσείο για να πληρώσει το συμβόλαιο του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα As, να δημιουργήσει ένα μουσείο με το ομοίωμα του Λιονέλ Μέσι στην Μασία, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο «Καμπ Νόου».

Το συμβόλαιο του Μέσι με την Παρί λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής, τα δεδομένα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει ανανέωση. Τη φετινή σεζόν, o 35χρονος σταρ μετράει 20 γκολ και 19 ασίστ σε 36 συμμετοχές με τη φανέλα των «Παριζιάνων», ενώ επίσης πανηγύρισε το πρώτο του Μουντιάλ με την Εθνική Αργεντινής, σε μία ονειρική διοργάνωση για τον ίδιο.

Πριν λίγες μέρες, οι φήμες για την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα φούντωσαν ακόμη περισσότερο, μετά την επίσκεψη του Μέσι στην πόλη της Καταλονίας. Συγκεκριμένα, ο Pulga δείπνησε με τους πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα σε πασίγνωστο εστιατόριο στη Βαρκελώνη.