Το δυνατό φιλικό με την Γκενκ και τα... 90λεπτα του Λουτσέσκου - Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία (vid)

ΠΑΟΚ

i

© Sportal

Το δυνατό φιλικό με την Γκενκ και τα... 90λεπτα του Λουτσέσκου - Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Μάνος Τσαλγατίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζει τους παίκτες του για τη σεζόν 2023-24. Στην Ολλανδία βρίσκεται και το Sportal που σας μεταφέρει σε καθημερινή βάση όλο το ρεπορτάζ, τα παρασκήνια, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φυσικά εικόνα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Μάνος Τσαλγατίδης, βρίσκεται στο Τέχελεν και καθημερινά σας μεταφέρει το κλίμα από εκεί, μεταφέροντας στην κάμερα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, αλλά και το τι περιμένουμε μέσα στη μέρα να δούμε.

Σε ότι αφορά το σημερινό πρόγραμμα (12/7), η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Γκενκ (19:00 ώρα Ελλάδας) σε μία αρκετά δύσκολη κι απαιτητική φιλική αναμέτρηση. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λύρατζη, Σάστρε και Αουγκούστο, ενώ εκτός θα μείνουν και οι Μπάμπα, Κεντζιόρα και Τζίμας οι οποίοι μετρούν... ώρες στην Ολλανδία.

Για αυτό το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα δώσει ολόκληρο 90λεπτο σε κάποιους από τους βασικούς ποδοσφαιριστές, με σκοπό να αποκτήσουν τον κατάλληλο ρυθμό ενόψει Μπεϊτάρ.

Δείτε τα τελευταία νέα από τον απεσταλμένο του Sportal στην Ολλανδία, Μάνο Τσαλγατίδη:

Το μήνυμα του Μπάμπα στο Sportal: «Ανυπομονώ να σας δω στην Τούμπα»

Μετά τον Τροστ-Έκονγκ, ο Μπάμπα αποτέλεσε τη δεύτερη προσθήκη του ΠΑΟΚ σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Ο Γκανέζος μπακ έπειτα από την άφιξή του στην Ελλάδα και το άμεσο ταξίδι στην Ολλανδία, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα» σε αυτήν τη δεύτερή του θητεία. Μιλώντας στην κάμερα του Sportal, ο πρώην ακραίος οπισθοφύλακας της Τσέλσι θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φίλους του «Δικεφάλου», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γεια σας παιδιά! Ο Μπάμπα είναι εδώ! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ κι ανυπομονώ να σας δω στην Τούμπα!».

Να θυμίσουμε, ο Γκανέζος ακραίος οπισθοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού ως αντικαταστάτης του Γιαννούλη τη σεζόν 2020-21 και αγωνίστηκε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για έξι μήνες. Σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδας.