Η σοκαριστική αδιαφορία του Τσάκα στο γκολ που δέχθηκε η Ελβετία κόντρα στο Κόσοβο από το οποίο κατάγεται! (vid)

Η σοκαριστική αδιαφορία του Τσάκα στο γκολ που δέχθηκε η Ελβετία κόντρα στο Κόσοβο από το οποίο κατάγεται! (vid)

Sportal newsroom 19:42 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 12.09.2023

Η φάση ισοφάρισης των Κοσοβάρων με την Ελβετία έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις από τους Σέρβους, οι οποίοι κατηγορούν τον Γκράνιτ Τσάκα ότι τους άφησε να σκοράρουν.

Οι κακές σχέσεις των Σέρβων με τους Κοσοβάρους και τους Αλβανούς είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Ακόμα και στον αθλητικό τομέα. Κι αυτό φάνηκε στην αντίδραση των Σέρβων για τον αγώνα του Κοσσυφοπεδίου με την Ελβετία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024

Πιο αναλυτικά η Ελβετία φιλοξενήθηκε από το Κόσοβο στην Πρίστινα, σε ένα παιχνίδι όπου η πρώτη κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά το γκολ του Μουρίτσι στο 90+4'  έδωσε τον βαθμό στο Κόσοβο (2-2). Το γκολ αυτό λοιπόν προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από τους Σέρβους. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο αρχηγός της Ελβετίας και κοσοβάρικης καταγωγής, Γκράνιτ Τσάκα άφησε διακριτικά τους αντιπάλους του να σκοράρουν. Στη φάση μάλιστα ο ίδιος φαίνεται να μην κάνει κίνηση στην πάσα του Κορένιτσα, με τον Μουρίτσι στη συνέχεια να κάνει το σουτ και να ισοφαρίζει σε 2-2. 

«Απλά κοιτάξτε πως ο Γκράνιτ Τσάκα δεν κάνει κίνηση και βεβαιώνεται ότι το Κόσοβο θα σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην Ελβετία», γράφει ένας Σέρβος στον λογαριασμό του στο twitter. 

Οι δύο ομάδες λοιπόν μπορεί να μην είναι στον ίδιο όμιλο, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Σέρβους να σχολιάσουν την κίνηση του μέσου της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η μόνη φορά που οι Σέρβοι έχουν εξαγριωθεί με τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ. Αφού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, ο Τσάκα είχε σκοράρει στο παιχνίδι της Σερβίας με την Ελβετία, πανηγυρίζοντας με τον «αλβανικό αετό».