Προπονητής Σλάβια Πράγας για Λινγκρ: «Καλύτερα να είναι ηγέτης εδώ από το να πάει στον Παναθηναϊκό»
i

Οντρέι Λινγκρ/PrtScr

Προπονητής Σλάβια Πράγας για Λινγκρ: «Καλύτερα να είναι ηγέτης εδώ από το να πάει στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 10:59 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:04 - 17.01.2023

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Οντρέι Λινγκρ, ο οποίος απασχολεί τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως θα ήθελε ο παίκτης του να παραμείνει στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Οντρέι Λινγκρ, ο οποίος ανήκει στη Σλάβια Πράγας και τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 26 συμμετοχές με απολογισμό δέκα τέρματα και επτά ασίστ.

Ο Τσέχος τεχνικός της ομάδας της Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι μίλησε για την υπόθεση του Λινγκρ, τονίζοντας πως ο 24χρονος Τσέχος μεσοεπιθετικός είναι πολύ σημαντικός για την Σλάβια Πράγας.

«Το κοιτάζω από το πόσο σημαντικός είναι ο παίκτης για την ομάδα και πόσο αναντικατάστατος είναι. Ο Όντρα (Λινγκρ) είναι η ''ραχοκοκαλιά'' της ομάδας. Η απόδοσή του, οι πόντοι που έχει δώσει, η νοοτροπία του. Είναι ένας από τους ηγέτες. Η αποχώρησή του θα πλήγωνε αρκετά την ομάδα, τολμώ να πω πως είναι αναντικατάστατος αυτή τη στιγμή με τον τρόπο παιχνιδιού του και το πάθος του. 

Οντρέι Λινγκρ: Ένα πολυεργαλείο για όλες τις δουλειές (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

07:50 - 17.01.2023

Οντρέι Λινγκρ: Ένα πολυεργαλείο για όλες τις δουλειές (vids)

Η συνάντησή του με τον Παναθηναϊκό, η άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει και η Σλάβια Πράγας. Το «who is who» του Οντρέι Λινγκρ, ο οποίος σύμφωνα με τους Τσέχους βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων».

Το δεύτερο πράγμα είναι πως ένας τέτοιος παίκτης θα έπρεπε να φύγει με λεφτά, τα οποία τελικά θα αντισταθμίσουν την απώλεια και θα σου επιτρέψουν να αγοράσεις έναν αντικαταστάτη. Ελπίζω πως ο Όντρα δεν θα φύγει. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Νομίζω πως είναι καλύτερο γι' αυτόν να είναι ο ηγέτης της Σλάβια και να φύγει για μία καλύτερη προσφορά από το αλλάξει την Σλάβια με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sport.cz».