Πρώτα στην προπόνηση και μετά στην... γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι παίκτες της ΑΕΚ

Πρώτα στην προπόνηση και μετά στην... γιορτή στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι παίκτες της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:20 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 15.05.2024

Κανονικά θα δώσει το παρών η ΑΕΚ στην γιορτή για τα 100ά γενέθλια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά για σύντομο πέρασμα και αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει όλοι να το έχουν καθαρό και το έχει διευκρινίσει και η ΑΕΚ. Η αυριανή γιορτή είναι ουσιαστικά η έναρξη των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του συλλόγου. Εκδηλώσεις που θα... απλωθούν μέσα και στους επόμενους μήνες. Όμως αύριο θα γίνει γιορτή τόσο πέριξ, όσο και εντός του γηπέδου της ΑΕΚ, με την απογείωση του αερόστατου με το επετειακό σήμα.

«100 χρόνια ΑΕΚ»: Έρχεται το ντοκιμαντέρ του Sportal.gr
SPORTAL ORIGINALS

12:25 - 12.04.2024

«100 χρόνια ΑΕΚ»: Έρχεται το ντοκιμαντέρ του Sportal.gr

Με τιμές και σεβασμό απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ, τo Sportal.gr αυξάνει την ένταση του παλμού που χτύπησε για πρώτη φορά στις 13 Απριλίου του 1924. Έρχεται το ιδιαίτερο και με πολύ συναίσθημα, ντοκιμαντέρ, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της «Ένωσης» του ελληνικού αθλητισμού. Και είναι μόνο η αρχή...

Απ' αυτή την γιορτή, δεν θα μπορούσαν να λείψει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έστω και αν η αγωνιστική υποχρέωση με τον Άρη την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν επιτρέπει πολύ μεγάλο... παραστράτημα από το κανονικό πρόγραμμα που ακολουθείται παραμονή των παιχνιδιών. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν κανονικά νωρίς το μεσημέρι στα Σπάτα. Και κατόπιν θα μεταβούν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσουν την γιορτή.

Ουσιαστικά η αποστολή της ομάδας, θα δώσει το παρών μόνο στο κομμάτι το τελετουργικό εντός του γηπέδου, που είναι μικρής διάρκειας και θα κορυφωθεί με την απογείωση του αερόστατου. Και στη συνέχεια φυσικά θα αποσυρθούν κανονικά στο ξενοδοχείο, όπως γίνεται πάντα, παραμονές των εντός έδρας παιχνιδιών της ΑΕΚ.

Tags: