Πρόβλημα με τις οφειλές στην Τουρκία: «Θέλω να φύγω, έχουν περάσει τέσσερις μήνες χωρίς να πληρώνομαι»

Μ' Μπαγιέ Νιανγκ

i

PrtScr

Πρόβλημα με τις οφειλές στην Τουρκία: «Θέλω να φύγω, έχουν περάσει τέσσερις μήνες χωρίς να πληρώνομαι»

Κώστας Τόπας 12:16 - 04.01.2024

Ο Μ' Μπαγιέ Νιανγκ, παίκτης της Αντάνα Ντεμίρσπορ, βρήκε την ευκαιρία να καταγγείλει την επισφαλή μισθολογική του κατάσταση σε συνέντευξή του στην «L'Èquipe».

Ο πρώην επιθετικός των Μίλαν, Γουότφορντ και Ρεν, έφυγε από την Οσέρ το καλοκαίρι για να ξεκινήσει την περιπέτεια του τουρκικού ποδοσφαίρου. Αυτό που υποσχόταν να είναι μια νέα και πλούσια εμπειρία στην καριέρα του έχει γίνει μια κατάσταση που τον παρακινεί να εγκαταλείψει τη χώρα του Βοσπόρου.

«Η εμπειρία μου στην Τουρκία ήταν πολύ καλή στο γήπεδο, έχω καλή απόδοση και ξεκινάω. Μου επιτρέπει να δείξω τον εαυτό μου και να αφήσω ένα σημάδι. Η ζωή είναι επίσης ωραία, αλλά υπάρχουν κάποιες προεπιλογές που με έχουν επιβραδύνει λίγο. Αναρωτιέμαι. Μπορούμε να δεχτούμε την καθυστέρηση, αλλά ήταν μέχρι τέσσερις μήνες... Αν και έχουν ήδη λύσει μέρος του θέματος. Σε εμποδίζει να συγκεντρωθείς στο γήπεδο», είπε ο Σενεγαλέζος επιθετικός στην «L'Èquipe».

Πάντως, ο πρόεδρος της Αντάνα, μοιράστηκε στα social media τις πληρωμές του Μ' Μπαγιέ Νιανγκ, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα λόγια του έμπειρου φορ.

Επιπλέον, ο 29χρονος επιθετικός ομολόγησε τις προθέσεις του να επιστρέψει στη Ligue 1, όπου έπαιξε σε Καέν, Μονπελιέ, Ρεν, Μπορντό και τελικά στην Οσέρ: «Θέλω να φύγω. Το κοινοποίησα στους διευθυντές. Οι γύρω μου εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Ligue 1, είναι προτεραιότητα για μένα γιατί είναι ένα πρωτάθλημα που ξέρω και στο οποίο είχα καλή απόδοση».

Ο Νιάνγκ έχει σημειώσει μέχρι στιγμής οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε συνολικά 16 αγώνες από τότε που έφτασε στην Τουρκία. Στα 29 του χρόνια βρήκε ξανά εκείνο το σπουδαίο ποδόσφαιρο που άφησε πίσω του στο ξεκίνημά του στη Γαλλία.