Προχωράει η αξιοποίηση του Σκαφιδαρά – Το όραμα του ΟΦΗ για επέκταση του αθλητικού κέντρου

Θετικές εξελίξεις για τον ΟΦΗ.

i

©intime

Προχωράει η αξιοποίηση του Σκαφιδαρά – Το όραμα του ΟΦΗ για επέκταση του αθλητικού κέντρου

Γιώργος Σακελλαρίου 17:19 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 30.03.2023

Ο Μιχάλης Μπούσης ονειρεύεται σύγχρονες εγκαταστάσεις για τον ΟΦΗ και η αξιοποίηση του Σκαφιδαρά θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Σημαντικές εξελίξεις για τον ΟΦΗ

Ο Μιχάλης Μπούσης δεν έχει κρύψει το όραμά του να επεκτείνει το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ. Για να συμβεί αυτό ήθελε το οικόπεδο του Σκαφιδαρά, που συνορεύει με το ΒΑΚ. Αυτή η υπόθεση είχε κολλήσει και είχε προκαλέσει τη δυσφορία του μεγαλομετόχου της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, αλλά πλέον φαίνεται ότι ξεμπλόκαρε. 

Σύμφωνα με όσα τονίζουν οι Κρητικοί, έπειτα από αρκετά χρόνια που η υπόθεση είχε κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, πλέον όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Η υπόθεση αξιοποίησης των εκτάσεων στον Σκαφιδαρά έφυγε από την Οικονομική Επιτροπή και την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας και μάλιστα χαρακτηριστικό της σημασίας της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο θέμα, προς συζήτηση από την δημοτική αρχή. 

«Όραμα ζωής ν’ αποκτήσει ο ΟΦΗ νέο γήπεδο, ο Μπούσης θέλει να επενδύσει για νέες εγκαταστάσεις»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:05 - 23.03.2023

«Όραμα ζωής ν’ αποκτήσει ο ΟΦΗ νέο γήπεδο, ο Μπούσης θέλει να επενδύσει για νέες εγκαταστάσεις»

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης αναφέρθηκε στα σχέδια του Μιχάλη Μπούση για την δημιουργία αθλητικού κέντρου, αλλά και ν’ αποκτήσει η ομάδα ένα νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Η διοίκηση του ΟΦΗ θέλει έξι γήπεδα τουλάχιστον και γι’ αυτό επιθυμεί να πάρει την έκταση στον Σκαφιδαρά, που ανήκε παλαιότερα στο Πανάνειο Δημοτικό Νοσοκομείο. Το ένα από τα τρία ακίνητα είναι έκτασης 50-70 στρεμμάτων και βρίσκεται στη θέση Λαχαραγιάς, πλησίον του Βαρδινογιάννειου. 

Πρόβλημα με Μπαλογιάννη 

Στον ΟΦΗ, παράλληλα, προέκυψε πρόβλημα με τον Μπαλογιάννη και είναι αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αντίθετα, γυμνάστηκε κανονικά ο Μπάκιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ: «Με τον Μπάκιτς να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/4, 19:30). Ο Μεγιάδο συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα και στατικές φάσεις, με τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη να μην προπονείται λόγω κάκωσης στην φτέρνα του δεξιού ποδιού. Οι Γρίβας και Σηφάκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής Μπιφουμά».