Πρώην ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας αναζητείται από την αστυνομία - Ο τζόγος φαίνεται να αποτελεί την αιτία εξαφάνισης του

Οι παίκτες της Καλλονής

i

© Intime

Πρώην ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας αναζητείται από την αστυνομία - Ο τζόγος φαίνεται να αποτελεί την αιτία εξαφάνισης του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:53 - 03.11.2023

Τις Αρχές της Ρουμανίας έχει κινητοποιήσει ο Λουτσιάν Μπουρτουζιάν - ο οποίος πέρασε και από ομάδα της Football League - καθώς εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον περασμένο Σεπτέβριο.

Κινητοποίηση έχει προκαλέσει στις Αρχές της Ρουμανίας ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από τη Football League. Ο λόγος για τον Λουτσιάν Μπουρτουζιάν, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και αφορμή φαίνεται να αποτελεί ο εθισμός του στον τζόγο. Πιο αναλυτικά, όλα αρχίσαν στις 20 Οκτωβρίου, όταν η μητέρα του πρώην παίκτη πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του. 

Λίγες ημέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9 του μηνός, ο πατέρας του Μπουρτουζιάν έχασε τη ζωή του. Ο ίδιος δεν πήγε στην κηδεία και αυτό κινητοποίησε την οικογένεια του, η οποία αποφάσισε να απευθυνθεί στους αρμόδιους. Σύμφωνα με τα οικεία του πρόσωπα, ο λόγος που φαίνεται να εξαφανίστηκε ήταν η αρρώστια που είχε με τον τζόγο.

 Ο Μπουρτουζιάν αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με τα τυχερά παιχνίδια, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες, όλα τα χρήματα που έβγαλε ως ποδοσφαιριστής κατέληξαν σε αυτά. «Το βίτσιό του ήταν ο τζόγος! Είχε κολλήσει την ασθένεια. Έχασε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που κέρδισε ως ποδοσφαιριστής», ανέφερε συγκεκριμένα η πρώην σύντροφός του. 

Επιπλέον, σύμφωνα με το «GSP.ro», ο ακριβής λόγος της εξαφάνισής του είχε να κάνει με έναν καυγά που είχε με τη μητέρα του. Πιο αναλυτικά, ο Μπουρτουζιάν εικάζεται πως της ζήτησε χρήματα για να παίξει, εκείνη του αρνήθηκε και ως εκ τούτου εκείνος εγκατέλειψε την οικογένειά του. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι την εξαφάνισή του, ο ίδιος διέμενε στο σπίτι των γονέων του. 

Ο παλαίμαχος παίκτης εθεάθη τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο, όταν και επισκέφθηκε τον αδερφό του στο Πλοέστι. Από εκεί φαίνεται να ταξίδεψε στο Βουκουρέστι, δίχως όμως να δώσει σημάδια ζωής αργότερα.

Για την ιστορία, ο 39χρονος είχε παρουσία σε πολλές ομάδες, εκ των οποίων οι δύο αγωνίζονται στην Ελλάδα. Λίγο πριν το κλείσιμο της καριέρας του, ο Ρουμάνος φόρεσε τη φανέλα της Καλλονής, ενώ η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Αιγινιακός.