ΠΣΑΠΠ: «Οι διαιτητές έχουν βιώσει περισσότερο απ' όλους το bullying και τη βία»

ΠΣΑΠΠ

i

Ανακοίνωση ΠΣΑΠΠ / © psapp

ΠΣΑΠΠ: «Οι διαιτητές έχουν βιώσει περισσότερο απ' όλους το bullying και τη βία»

Sportal newsroom 14:10 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 06.12.2023

Ο ΠΣΑΠΠ μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως στηρίζει τους διαιτητές, λέγοντας πως έχουν δεχτεί το περισσότερο bullying στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΣΑΠΠ μέσω ανακοίνωσης που έβγαλε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/12) έδειξε τη συμπαράστασή του στους διαιτητές. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων τονίζεται πως οι διαιτητές είναι αυτοί που έχουν δεχτεί το μεγαλύτερο bullying και τη περισσότερη βία, ανεξαρτήτως μορφής, στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΠΣΑΠΠ πάντα θα ενώνει τη φωνή του, με οποιαδήποτε προσπάθεια κινείται προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών στο ποδόσφαιρο της χώρας μας.

Οι Έλληνες διαιτητές έχουν βιώσει στο πετσί τους, περισσότερο από τον καθένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λεκτική και σωματική βία, bullying, προπηλακισμούς, διάφορες επιθέσεις κ.ο.κ.

Η σκληρή ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ για  τα επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός και τις ενέργειες της αστυνομίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:17 - 04.12.2023

Η σκληρή ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ για τα επεισόδια στο Βόλος-Ολυμπιακός και τις ενέργειες της αστυνομίας

Ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωση του καταδίκασε τα επεισόδια στο παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες της αστυνομίας.

Η διεκδίκησή τους θα πρέπει να γίνει διεκδίκηση όλων όσων ονειρεύονται ένα ποδόσφαιρο που θα δίνει στην κοινωνία τις αξίες που πραγματικά έχει τη δυνατότητα να προσφέρει».