Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός
i

Χάμες Ροντρίγκες και Μλάντεν/ ©Intime

Ψάχνει αντίδραση κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Δευτέρας (13/2, 21:00) τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League

Η ομάδα του Μίτσελ μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0) και την «βαριά» ήττα από την ΑΕΚ στην «ΟΠΑΠ Αρένα» (3-0) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς και «συγκατοικεί» με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ασφαλώς θέλουν το «τρίποντο» οι «ερυθρόλευκοι» και για να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή αλλά και για λόγους ψυχολογίας.

Η συγκινητική αφιέρωση του Τόνεϊ στον Κανός για τον θάνατο της μητέρας του (vid)
PREMIER LEAGUE

19:05 - 11.02.2023

Η συγκινητική αφιέρωση του Τόνεϊ στον Κανός για τον θάνατο της μητέρας του (vid)

O Ιβάν Τόνεϊ σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για τη Μπρέντφορντ στο 1-1 με την Άρσεναλ και σε μια πολύ συγκινητική κίνηση έσπευσε να στηρίξει τον πρώην συμπαίκτη του, Σέρχι Κανός, για τον θάνατο της μητέρας του.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική είχε φύγει με το «διπλό» από τον  Βόλο (2-3) και έχει συμπληρώσει τρία ματς αήττητη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ραμόν - Εμβιλά, Χουάνγκ (Σαμασέκου) - Γκάρι, Φορτούνης, Μασούρας - Μπακαμπού

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Γκατερόλ - Αποστολάκης, Μλάντεν, Λάρσον, Χουχούμης – Μάρτενσον, Ντίας, Ξενιτίδης - Κολοβός, Χατζηθεοδωρίδης, Πέδρο

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) 

Βοηθοί: Τρύφωνας Πετρόπουλος, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) 

4ος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) 

VAR: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)

Tags: